Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w pigułce

szyad

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem iż nie popieracie tego typu inicjatyw. Dlaczego? Starałem się jak mogłem.

Mam usunąć stronę gdzyż godzi to w wasze ... no właśnie co? hmm?

Sorki, że jest arogancki, ale ja nie rozumiem. Zrobiłem wszystko aby było to zgodne z prawdą i poświęciłem na to dużo czasu. A teraz ma to usunąć gdzyż autor nie opierał się na własnym dośwaidczeniu tylko na wiedzy uzyskanej z innych stron?

Na forum ( tutaj ) sa przykłady obób które bazowaly na doświadczeniu. NIe mowie że wszyscy, ale czesc z nich według was jest kompetentna tylko dlatego iż oni już pozycjonuja. Tak? To jak ja zagłębjam się w temacie i poswięcam na o czas to i tak niemogę pisać bo brak mi doświadczenia. Guzik. Pisać każdy może. I nie wiem dlaczego sie czepiacie.

Prosiłem tylko o weryfikacje, nie chciałem abym był kolejną osobą opowiadającą bajki.

(np. Michał je podał) a Ty nawet tego nie sprawdziłeś.

przpraszam Cię Michał jeżeli odniosłeś takie wrażenie. Sprawdziłem. Może moja tempota nie pozwala mi przyjąć tego faktu iż strony z "&id=" są indeksoane.

Troche mi przykro nawet. Chlopaki doceniam wasza wiedze i umiejetnosci. Samo forum to super miejsce i przepraszam ze naruszylem wasza przestrzen. juz mnie nie ma. Tylko od czasu do czasu cos przejze, ale po cichu. ok?

tez mi przykro czytajac napastliwe wypowiedzi, tym bardziej ze ja zaczalem temat &id= i nie wyjezdzalem od razu z tupetem, szacunkiem i zielonym pojęciem.

wszak wystarczy wskazac błąd, czy tez pewna niescislosc. nie rozumiem zamieszania, rozumiem za to, ze moze byc Ci przykro i bardzo mi szkoda ze sie tak stalo.

Życzę miłej lektury forum i udanej rozbudowy Twojej strony.

Z tym &id= to sprawa jest jasna. Indeksuje. Tylko nie wiem dlaczego? Może rzeczywiście to satra wiadomość z Googla. W kazdy razie usune ta widomosc z strony. Jezeli chcecie to moge calosc strony w kleic do posta? tylko nie wiem czy jest sens.

Życzę miłej lektury forum i udanej rozbudowy Twojej strony.

:hello:

thx

Prosiłem tylko o weryfikacje, nie chciałem abym był kolejną osobą opowiadającą bajki.
I własnie dlatego piszę o doświadczeniu - gdybyś je miał, to byś wiedział, co jest bajką, a co nie. Poza tym, gdy popraktykujesz jeszcze trochę, to dowiesz się, że wcale nie tak łatwo zebrać wszystkie tajniki seo do kupy i umieścić je na stronce. To nie jest konkretna, na 100% pewna wiedza, w dużej mierze opiera się na tym, co wszyscy z nas obserwują przy swojej codziennej pracy. Poprostu, chciałbym Ci pokazać, że w taki sposób możesz powielić błędy kilku osób i stworzyć poradnik pozycjonowania a'la P. Majewski, ale po co? Moim zdaniem lepiej byłoby wykorzystać twój czas i energię do prób wcielenia tego w życie, ale jak zwykle, to moja subiektywna opinia.

Dała matka rozum? To kombinuj.

...Poza tym, gdy popraktykujesz jeszcze trochę, to dowiesz się, że wcale nie tak łatwo zebrać wszystkie tajniki seo do kupy i umieścić je na stronce...

...gdyż to się zmienia (nie jest stałe)!

...Poprostu, chciałbym Ci pokazać, że w taki sposób możesz powielić błędy kilku osób i stworzyć poradnik pozycjonowania a'la P. Majewski, ale po co?

...

...

to moja subiektywna opinia.

84744[/snapback]

Nie tylko Twoja... ja poprostu nie chciałem tego napisać - mam identyczne odczucia.

moment ludziska, faktem jest że sie nie da wszystkiego do kupy zebrać, a nawet jak się bedzie już prawie u celu to sie coś zmieni i można zaczynac od początku.... a o ten cały parametr "&id=" to faktem jest że google se tak napisało że nie czyta... chcąc pewnie zmusic webmasterów żeby stosowali mode_rewrite :angry:

szyad faktem jest że się naczytałeś i napisałeś... podstawy sa raczej stałe ( czytaj przez rok-dwa sie nie zmienią) i od strony akademickiej, teoretycznej jest to dobry materiał ale tak jak miałes zwróconą uwagę trzeba jeszcze dodać praktykę.

A więc zycze Tobie owocnego pobytu na forum i sukcesów w pozycjonowaniu

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Z tą praktyką to zrobje co mogę aby ją uzyskać. Możę macie jakaś dobrą stronę z dużą ilością doświadczenia? :angry: Dobrz przyznaje dośwadczenie mam marne i po dlugich debatach, rzutach monetą i selekcji wiem o co Wam chodzi? Wiec też wam zycze wsokiego PageRanku.

Możę macie jakaś dobrą stronę z dużą ilością doświadczenia? :yahoo: Dobrz przyznaje dośwadczenie mam marne i po dlugich debatach, rzutach monetom i selekcji wiem o co Wam chodzi? Wiec też wam zycze wsokiego PageRanku.

84797[/snapback]

czy aby dobrze rozumiesz znaczenie słowa praktyka ?? bo z tego co napisałeś wydaje mi się, że nie.

Praktyki nikt nie poda Ci na tacy , po prostu musisz sam na własnej skórze sie przekonac co i jak.

Pozdrawia Ciebie "sekciarz" :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Witam,

Popieram zdanie Hellza że

powinieneś odłożyć swoje plany na kilka miesięcy

Jeżeli nie jesteś pewien jakiś informacji to nie powinieneś ich umieszczać na stronie a przynajmniej zaznaczać że nie koniecznie tak jest jak napisałeś bo ktoś jescze gotów ci uwierzyć.

Pomysł ogólnie mi się podoba ale zabrałeś się za ciężką robote. Żeby ogarnąć wszystko i zebrać do kupy trzeba czasu, czasu, czasu, czasu i duuuużżżo cierpliwości. Dodatkowo po kilku miesiącach pracy może się okazać że to co napisałeś jest już nie aktualne i praca zaczyna się od nowa.

to jest skromna opinja początkującego pozycjonera.

Jacenty

[url="https://www.techarts.pl/"]projektowanie stron warszawa[/url] | [url="https://katalog.evr.pl/"]katalog stron internetowych[/url]

Ok. Zdaje sobie sprawę iż mam braki, ale uczę się szybciej gdy sam robię notatki. Chciałem się z nim podzielić, raz – abyście wypomnieli mi błędy i skierowali do odpowiednich źródeł (nie tylko tego forum), i dwa- aby ułatwić dostęp zarówno Wam jak i przypadkowych gości do materiałów o pozycjonowaniu.

Nie wiem czy wystarczająco podkreśliłem fakt iż informacje które podaje mogą być błędne.

Z strony:

...Są to tylko wskazówki i pewnie nie wszystkie do końca prawdziwe...

Pyzatym każdy czytający taki skrypt powinien zachować dystans do podawanych w nim informacji, zarówno na mojej stronie jak i na każdej innej.

Zostaw w miarę niezmienne podstawy nie wchodz w szczegóły bo to sliski temat :heej:

Każda pozytywna inicjatywa się liczy. :zeby:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności