Skocz do zawartości

Dlaczego MM nie mają filtra?

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dlaczego strony Moje Miasto nie maja filtrów skoro linkują do siebie wszystkie na wzajem? Chodzi mi o ciekawostkę bo jestem ciekawy podobno linkowanie liniowe jest szkodliwe.

Jak to jest?

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

A za co tam karać? Filtrów nie dostaje się za sam fakt zaistnienia takich linków- strony są dobrze prowadzone, należą do jednej grupy, więc nie ma co się przejmować. Analogiczna sytuacja jest zawsze wtedy, jak strona ma wiele wersji językowych, na różnych domenach(.de, .fr,...)- każda wersja językowa zazwyczaj linkuje do wszystkich pozostałych i nic złego się nie dzieje.

nie ma pewników w takich przypadkach - przykład : fakt.pl - miał PR6 lub 7 i pokarali go chyba za linki do swoich serwisów. Możliwe, że przy okazji obsunął się też na jakieś frazy - nie sprawdzałem.

Jedni mogą, inni nie mogą linkować.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności