Skocz do zawartości

Nowy (unikalny) na seokatalog

kristiang

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie powiem, jeden z najlepiej prezentujących się FG ! Gratuluje roboty <_<

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Warning: MagpieRSS: Failed to fetch fkatalog.cba.pl (HTTP Error: Invalid protocol "") in /srv/home/t92228tf/public_html/katalogstron-seo.pl/class/magpie/rss_fetch.php  on line 238

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/t92228tf/public_html/katalogstron-seo.pl/feed.php on line 90

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/home/t92228tf/public_html/katalogstron-seo.pl/class/magpie/rss_fetch.php:238) in /srv/home/t92228tf/public_html/katalogstron-seo.pl/class/smarty/Smarty.class.php on line 1234

Przy wejściu w kanał rss wpisu.

Warning: MagpieRSS: Failed to fetch fkatalog.cba.pl (HTTP Error: Invalid protocol "") in /srv/home/t92228tf/public_html/katalogstron-seo.pl/class/magpie/rss_fetch.php  on line 238

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/t92228tf/public_html/katalogstron-seo.pl/feed.php on line 90

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/home/t92228tf/public_html/katalogstron-seo.pl/class/magpie/rss_fetch.php:238) in /srv/home/t92228tf/public_html/katalogstron-seo.pl/class/smarty/Smarty.class.php on line 1234

Przy wejściu w kanał rss wpisu.

Dziwne bo u mnie jest ok.

Wywala błąd, przykładowo https://www.katalogstron-seo.pl/prime-f-29-187.html , jak dla mnie to mógłbyś to w ogóle wywalić RSS jest to jedna z najbardziej spieprzonych rzeczy w FG a magpie jest już od dawna przestarzałe.

PS. Fajna kolorystyka templatki, wg. mnie strasznie ciężko zrobić ciemny layout przyjazny dla oczu.

...

• 3 tygodnie później...

Nie wiem czy tylko mnie tak się stało czy po prostu przez nieuwagę tak jest, ale z mailem odnośnie akceptacji strony dostaje się coś takiego:

"Wyświetlaj swoją stronę na wszystkich stronach serwisu przez 3 dni! Skorzystaj z promocji swojej stronu już teraz!"

i tam jest link prowadzący do tej promocji, jednak ja w adresie linku mam:

"https://www.katalogstron-seo.eu/boost.html"

czyli .eu zamiast poprawnego adresu z .pl

Nie czepiam się, ale chyba lepiej żeby działało wszystko tak jak ma :D

Materiały ortodontyczne, stomatologiczne - m.in. Ligatury.

• 8 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...

Zapraszam ponownie tym razem dosyć wielkie zmiany bo przejście na seokatalog i oczywiście jeszcze większa moc a także nowa templatka :)

Proszę o wpisy w miarę unikalne

Bonusik

wpis zwykły:

seopl01

seopl02

seopl03

seopl04

seopl05

wpis gold:

seopl01

seopl02

seopl03

wpis max:

seopl01

ZAPRASZAM katalogstron-seo.pl

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności