Skocz do zawartości

Czas reakcji google na posty na forach

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ bardzo wiele osob pyta mnie o Xrumera i rezultaty postanowilem pokazac maly test. Strona domowa mojej firmy :

23.04.2010 godzina 8:30

administracja linux 12

administracja windows 10

administrator linux poza top50

administrator windows 4

Odpalam xrumera z postowaniem na 10 tys for.

Zobaczymy co bedzie za 48 h.

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Update nr 1 :

Blast (czyli uruchomienie xrumera ) odbyl sie z predkoscia 367 linki na minute wiec calkiem niezle.

Widac juz pierwsze efekty :

administracja linux - 1

administracja windows 4

administrator linux 1

administrator windows 1

Oczywiscie w dalszych dniach mozna spodziewac sie spadku. Nastepny update za kilka dni.

Hmm dosyć ciekawie się to prezentuje, tylko walić 350 linków per minuta na jakieś bardziej nowsze domeny, to ja bym sie bał ;) .

Bal ale czego ? Dokladnie taki sam blast dalem na czysta nowa domene w konkursie seo 2010 i nie bylo jakis problemow z tego powodu. Strona caly czas jest w top10/20. Zeby osiagac taka wydajnosc Xrumerem trzeba sporo miesiecznie wydac na mocny serwer z laczem 100mbps/ unlimited traffic.

Test nr 2 :

Stan obecny :

sporty - 33

sporty zimowe - poza top50

sporty ekstremalne - poza top50

Test nr 2 :

jaka domena?

Ciekawy test - choć na moje - oko mimo fajnych pozycji, nie będą one długookresowe - choć można to "ominąć" by jednak były ;) Ale to może nie będę na tacy dawać - bo zbyt duże spamowanie by było, a i tak większość powinna widzieć o co chodzi.

Fajnie jak byś jeszcze przetestować całkowicie to na świeżej domenie, a jeszcze lepiej domenach. Np. fajnie się do takich testów nadają .TK

Zarejestruj z 10 domenek - zrób je "tematyczne" na podstawie tekstów z wikipedii przepuszczonych przez synonimy.

Tematykę tych 10 domen rozłóż od najprostszych, po najcięższe - optymalnie ~5 fraz/domenę.

Co Ty na taką propozycję?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Czas na maly update :

administracja linux - 1

administracja windows 3 (zmiana o 1 oczko w gore )

administrator linux 1

administrator windows 1

Druga strona :

sporty - 10 - awans o 23 miejsca

sporty zimowe - poza top50 - bez zmian bynajmniej w monitorowanym obszarze (wciaz poza top50 )

sporty ekstremalne - 15 - zmiana na plus trudno okreslic o ile pozycji.

@gugsen: ja przywaliłem drobne 20 tysi na finasową świeżynkę 2 tygodnie temu. Efekt #23 na razie :) a nie było.

@it: ciekawy efekt :) poczekajmy kilka dni :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności