Skocz do zawartości

Czas reakcji google na posty na forach

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ŁAdnie

A jak postawisz nową stronę zero indeksu . Na nowej domenie. Bez żadnych dodakowych dopalań, linkowań - tylko xrummer i fraza normalna lub trudna - To będzie fajny Test.

Ale wyniki są imponujące:

Pagerank :3

Alexa Rank :2,074,942

Backlinks Yahoo :1,955

Backlinks AltaVista :1,660

Backlinks AlltheWeb :1,570

Podałem i zobaczę za tydzień te wyniki wpisów, bo przy takim rozpedzie to cos nabierze

1.Moge odpowiedziec czy dla mnie byla trudna : nie : czy wiele osob uwaza ja za trudna : tak . Jest manual w pdf , sa ciekawe fora (platne ) wiec jesli ktos chce to moze.

2. nie potrafie na to odpowiedziec

3. nie sa dostepne to moje wlasne modyfikacje - to sa jakby instrukcje obslugi formularzy na roznych rodzajach for , dodatkowe pola ktore mozna trafic

A podałbyś jakiś link do takiego forum gdzie można wykupić taką płatną subskrypcje i dowiedziec sie więcej na temat dodatków do xrummera ?

Chętnie bym coś się więcej dowiedział bo stwierdzam że paczka oryginalnego xrummera ma małą skutecznośc..

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Panowie, a ja bym do tego podchodził jednak spokojniej. Wykupiłem blasta na 15-20 000 postów na cztery frazy, bo bylem pod wrażeniem wyników i jak na razie w moim pozycjach praktycznie brak zmian (1 fraza poszla do gory o 1 pozycje, dodatkowo jest ona cały czas preclowana). Trzy z dopalanych fraz pod katem konkurencyjnosci postawiłbym spokojnie tak jak te w tym tescie, może nawet i słabiej. Tu po 24 h był skok do góry i potem w kolejnych dniach, ja tego po pierwszej fazie nie potwierdzam.

Oczywiście poczekam jeszcze parę dni, bo przecież tak wyglądał test it_maganement i dam znać.

it_management: bez obrazy, ale gdzie w tym teście napisałeś, że używałeś jeszcze kanałów rss do indeksowania? Nigdzie o tym nie wspominałeś chyba.. a teraz się okazuje, że do tego testu użyłeś dodatkowych technik..? Dziwna sprawa ;) Ale niema problemu, jak tylko otrzymam logi wrzucę to do kanałów rss, zapinguje scrapeboxem, + dopale SWL i napiszę jakie efekty, cały czas mam nadzieje, iż będą takie jak u Ciebie, lub chociażby w ogóle coś zauważę.. bo na razie jest jak pisałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności