Skocz do zawartości

Czas reakcji google na posty na forach

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Ja sobie śledzę linki it_management i rejestruję się na forach :) Na jednym niemieckim forum w temacie odpowiedziałem i jeden Niemiec odpisał mi: Bardzo ciekawe, między-bot :) (tłumaczenie google). Oczywiście mu opisałem, że nie używam bota bo na razie jest dla mnie za drogi.

Zarejestrowałem się na kilkunastu forach i pozycję mi podskoczyły :) (frazy średnio trudne - choć dla każdego może to oznacza co innego)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Widac juz pierwsze efekty :

administracja linux - 1

administracja windows 4

administrator linux 1

administrator windows 1

A ile dajesz w poście linków ? ( tylko te 4 dałeś? ) Pokażesz jakiś swój wpis?

Ja odpalilem wczoraj xrummera na localhoscie zapostował mi na ok 6k forach.Efekty bardzo ciekawe musze jeszcze kilka razy przesegregować liste...

Dodajesz linki na głownie spamerskich forach czy moderowanych ( lepszeych) ? Zyskujesz jakiś ruch na stronie z takiego postowania ?

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Dlatego ze zbudowanie dobrej bazy to powiedzmy kilka miesiecy pracy 2-4 serwerow, Lepiej taka baze (mocna ) wykorzystac do promocji wlasnych stron lub stron klientow.

Co do ruchu i xrumera --- to nie jest moja specjalizacja wiec nie poczuwam sie w roli eksperta.

Dodaje wszedzie gdzie udalo sie w przeszlosci dodac (minus te z wirusami - one raz na miesiac sa filtrowane )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności