Skocz do zawartości

Czas reakcji google na posty na forach

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
zgred.pl to test publikera? a jak zapłacił smsem?

Tak zapłacił :) jak dobrze podkonfigurujesz to zapłaci :)

edit: z jednego z blastów finansowych osiągnąłem top20 w miesiąc i od 2 miechów siedzi grzecznie na ok 12-16 miejscu :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zaraz zaraz bo cos mi tu sie nie zgadza:

23.04.2010 godzina 8:30

administracja linux 12

Odpalam xrumera z postowaniem na 10 tys for.

Zobaczymy co bedzie za 48 h.

kilka katalogow ktore zostaly podane wyzej maja daty z przelomu kwiecien/maj

wiec na dobra sprawe wynik bedzie troche przeklamany, nie wiemy w jakim stopniu byl przyrost linkow poza xrummerem skoro jeszcze publiker dziala...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

$50 - platnosc paypalem rozliczane przez firme Panamska

190 zl netto + 22 vat - faktura wystawiana przez firme w Polsce

Jesli ktos pyta skad roznica w cenia :

-baza for

-dodatkowe mody zwiekszajace skutecznosc

Czy ten cały wątek nie wygląda na jedną wielką ściemę? Tak, wiem, zaraz kilku "poklepywaczy" oraz autor wątku zacznie pisać, że te wpisy w katalogach i działanie publikera to odrębny test, ale oczywiście przez zwykły przypadek robiony na te same frazy.

I tak zachwalania xrumera ciąg dalszy... byle by się sprzedawały blasty... albo byle by ktoś się dorzucił z kasą do zamkniętego forum (hackseo.pl), gdzie naiwni (moim zdaniem) użytkownicy opłacają licencję dla jednego z tych, którzy tutaj na forum promują xrumera. Oczywiście prawda może być inna, to jedynie moje subiektywne odczucia :)

Właśnie przez coś takiego jak powyższy post nie wykonuję publicznych testów.

To oczywiste że test nie może trwać nieskończoność, jeżeli dotyczy zwykłej strony, nieprzeznaczonej tylko i wyłącznie do testów. A stronę firmową trzeba pozycjonować wszystkimi metodami, bo pozycjonowanie jedną metodą, niezależnie jaką, jest mniej skuteczne niż wieloma.

A jaka jest skuteczność XRumera to wie każdy kto go chociaż raz używał. Jak ktoś twierdzi że XRumer jest mało skuteczny, to go najprawdopodobniej nigdy nie widział.

Ponad 10 osób z tego forum otrzymało blasty za free, kolejne kilka osób płaciło po 2 tygodniach jak zobaczyło efekt.

Kazdy kto zapytał mógł dostac link do 2 konkurencyjnych sprzedawcow z BHW (chociazby nantaprong)

Jest kolejny test na fraze pozycjonowanie : gdzie w tej chwili strona jest 23 . Czyżbys sugerował , że byliśmy w stanie przeskoczyć tysiące innych firm seo od tak ... ?

Masz prawo przeprowadzic test jaki uwazasz za stosowny. Forum jest otwarte , możesz założyć osobny topic i tam prowadzić swoje wywody/testy.

Twoje komentarze nijak mają się do testu. Test miał trwać 48 h i tyle trwał.

Ja przeprowadziłem test wpływu xrumera na istniejącej domenie z historia, która miała wpisy w katalogach i innych źródłach. Domena zajmowała pozycje X. Jest to klasyczny przypadek istniejącej strony internetowej. Można smiało założyć, że takich stron jest dużo więcej niż stron dopiero co powstały bez BL etc...

Powód wybrania domeny firmowej : wiele osób twierdziło, że strona dostanie filtr, wypadnie z indeksu cokolwiek innego. Wybierając jedną ze swoich głównych domen pokazałem, że nic takiego miejsca nie ma.

Po 1 dniu od uruchomieniu Xrumera pozycje się zmieniły.

I tego dotyczył test. Czasu reakcji google . Tematem testu nie bylo : trwalosc pozycjonowania xrumerem czystej domeny ani inne kwestie , wiec prosiłbym tego typu dyskusje przeniesc w inny wątek.

Po 1 dniu od uruchomieniu Xrumera pozycje się zmieniły.

Jest to potwierdzone innymi przypadkami? Nie jest to przypadek? W końcu domena już siedziała w sieci, była ustawiana różnymi sposobami... Skąd taki wniosek?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Napisze to co powyzej . Test tyczyl sie czasu reakcji google na puszczenie blasta na domene it-management , wiec co do tego testu maja inne przypadki ? Nic.

To jest moj ostatni post w ktorym odpowiadam na pytania niezwiazane merytorycznie z testem. Jesli ktos nie potrafi wysnuc wnioskow z testu to oznacze ze albo jest slepy albo zamkniety na nowa wiedze.

Inne przypadki mogą potwierdzić, że to blast sprawił zmianę pozycji dzień po, a nie inne czynniki (a konkretnie wcześniejsze ruchy jakie wykonałeś by ustawiać tą stronę, a o ile zrozumiałem, to była ona wczesniej ustawiana na rózne sposoby, może źle zrozumiałem, dlatego pytam). Jak nie potrafisz odpowiedzieć, to napisz, że nie masz pojęcia i tyle, albo, że nie odpowiesz, bo nie.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności