Skocz do zawartości

Czas reakcji google na posty na forach

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Po 1 dniu od uruchomieniu Xrumera pozycje się zmieniły.

Jest to potwierdzone innymi przypadkami? Nie jest to przypadek? W końcu domena już siedziała w sieci, była ustawiana różnymi sposobami... Skąd taki wniosek?

Już pisałem wcześniej, że po 2 dniach po jednym blaście klient osiągnął top 10 na 'kosmetyki'. Przed blastem siedział w otchłani.

Mniej więcej na czym to polega ? Sztuczna inteligencja to się kojarzy z filmami sci-fi wink.gif

Można go nauczyć obsługi nowych for / captchy ;)

Ciemna strona mocy!

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bielizna może nei ale "kredyt" wszedł pięknie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ale jeszcze szybciej wyszedł :D

nadal trzymie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

już pisałem wcześniej, że po 2 dniach po jednym blaście klient osiągnął top 10 na 'kosmetyki'. Przed blastem siedział w otchłani.

No nie wiem, nie bardzo wierze. Na pewną fraze po blascie po paru tygodniach domena dalej sie na ta fraze nie pojawia.

Zgred raportuj czy dalej trzyma:) bom ciekawy:D

nie widze sensu - ja blasty wykorzystuje pod innym kątem i jako "dodatek" do tego co juz jest albo zaistnieje.

• 2 tygodnie później...
Dokladnie tak jak napisal Wojtekk , lepiej cos sprawdzic i miec wlasne zdanie a nie gdybac...

Dokładnie. Polecam! ;|

Domena główna, 9 miesięcy w sieci, PR1, nie pozycjonowana.

Blast wykonany z listy (podobno) 700k adresów.

Rezultat:

BL z ok 400 do 900 //edit: 597

PR po dwóch tygodniach z 1 na 0

Wybierz swoje ulubione piosenki weselne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności