Skocz do zawartości

Czas reakcji google na posty na forach

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sam blast często jest g warty. Lokalizacje trzeba podlinkować, czasem popingować, pomodlic sie by nie poznikały profile z postami, no i raczej na docelową strone bym go nie wykonywał, chyba, że to testowa domenka :D

Zapoznaj się z testem IT na pozycjonowanie, na początku samym blastem chcial zawojować serpy PL, a tu zonk i zmieniał założenia, teraz naparza czym i jak się da ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A jaka jest skuteczność XRumera to wie każdy kto go chociaż raz używał. Jak ktoś twierdzi że XRumer jest mało skuteczny, to go najprawdopodobniej nigdy nie widział.

Moje zdanie jest takie że xrummer jest mało skuteczny i piszę to z doświadczenia a nie jest to wyłącznie mój wymysł.

Posiadam 2 strony o identycznej tematyce ( powiększacze ) i strona potraktowana xrummerem ( 480 linków ) jest niżej od strony która ma linków 9 z katalogów :/

Ba strona wręcz zanotowała spadek zamiast wzrostu pozycji, stąd moja opinia.

Jak będę miał wolne środki to może dla drugiej strony skorzystam z blasta od it_management i będę miał wtedy porównanie co do jakości usługi jednak na dzień dzisiejszy szkoda było by mi ponownie wydać pieniądze na coś co dało tak słaby efekt.

Największy błąd jaki tu robicie to kupowanie blastów na bardzo słabe domeny. Mają tak mało linków, że po blaście zostają przekwalifikowane na obcojęzyczne... Dlatego też są wyżej w innych wersjach językowych niż polskim googlu. W przypadku stron o ustabilizowanej historii, blasty dają naprawdę wspaniałe rezultaty.

Ciemna strona mocy!

...W przypadku stron o ustabilizowanej historii, blasty dają naprawdę wspaniałe rezultaty.

jak na razie mamy same negatywne opinie o blastach z jednej strony a z drugiej strony dwie pozytywne od sprzedawców blastów,

może pokażesz o czym piszesz?

Marketing internetowy dla firm

Można tutaj przytoczyć wypowiedzi użytkownika it_management który w wielu swoich postach twierdzi iż wiek domeny nie ma żadnego wpływu na efekt blasta ( zmiana geolokalizacji, spadek w wynikach, filtry, bany itd ) , znalazło by się pewnie więcej takich postów jednak w tym wypadku powtarzały się dość często i dlatego zapadły w pamięć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności