Skocz do zawartości

Czas reakcji google na posty na forach

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Największy błąd jaki tu robicie to kupowanie blastów na bardzo słabe domeny. Mają tak mało linków, że po blaście zostają przekwalifikowane na obcojęzyczne...

przepraszam czy naprawdę chciałeś to napisać co napisałeś??

takiej mega bzdury nie czytałem dawno. Linki prowadzące do strony co robią??

Czyli jak mam polska stronę z polskimi tekstem i kodowaniem pl, a link są z chin do niej to te wszechwiedzące Google super inteligenta wyszukiwarka uzna, że ma chińska stronę??

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To dlaczego reklamujesz swój system, którego używają w znacznej większości początkujący?(Nie mający pieniędzy na narzędzia i serwery?)

Del cytat + upomnienie

Tak, ale nie miałeś okazji tego uświadczyć linkując całe życie z polskich katalogów.

Ciemna strona mocy!

Nie bede podawal nickow z forum ktore zamowily blast. Jesli ktos zechce moze publicznie podzielic sie opinia.

Podam tylko, ze duza czesc osob ktore powaznie zajmuja sie seo po zamowieniu jednego blasta zamawialy kolejny to o czyms swiadczy...

Trudno mi odnosic sie do opini o jakims blascie gdy nie mamy zadnych jego szczegolow , to tak jakby mowic o katalogowaniu wykonanym przez jedna osobe i porownac to z katalogowaniem wykonanym przez inna osobe.

Baza, mody i inne kwestie maja znaczenie.

Zakrecony czyzbys posiadal jasnowidzaca kule ktora pokazuje Ci jakie dzialania podejmuje dla strony ? Nie sadze..

Zacznij więc sądzić, tak, jestem jasnowidzem i mam szklaną kulę... I nadal twierdze, że często sam blast jest g warty, co nie oznacza, że XR nie jest dobrym narzędziem :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ja zamówiłem blasta u It_management. Branża budowlana:

8 - 13 fraza 1 + 5

8 - 30 fraza 2 + 23

6 - 8 fraza 3 + 2

4 - 7 fraza 4 + 3

7 - 4 fraza 5 - 3

Blast poszedł 7 lipca 2010 , frazy ciągle idą do góry. Obsługa klienta na najwyższym poziomie . Dodam jeszcze że nie indeksowałem wpisów , gdyż chyba w złym momencie poprosiłem o logi. W pełni polecam. Klient zadowolony . A te niektóre wpisy w tym temacie są irytujące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności