Skocz do zawartości

Domena z historią ale przerwa w działaniu

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do kupienia domenę z 2001 roku, która w latach 2001-2005 była linkowna z bardzo dobrych serwisów, nawet jednej rządowej, jednak gdy instystucja przestała działać domena wygasła i miała 5 lat przerwy.

Jak myślicie czy jej historia może mi pomóc w pozycjonowaniu? Warto ją kupić np za 100zł?

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Ma BL - warto, nie ma - nie warto. Proste :P

Choć ja ostatnio kupiłem domenę, do której prowadzą linki PR=3 i 4 a za chiny nie da się jej zaindexować (na nic zgłaszanie do ponownej oceny). Po prostu ma bana i tyle.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ja mam dwa takie przypadki - domeny stare, ładne BL, a w index uparcie nie wchodzą.

Bo to już będzie nowa domena. Zmienia się wszystko, kontent, wpis w dns-e, IP serwera.

Z własnych obserwacji dochodzę do wniosku, że linki się "starzeją" i z czasem nie maja już takiej mocy jak pierwotnie. Nie wiem co o tym sądzicie ?

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności