Skocz do zawartości

Witam

Tomas1970

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka dni temu zacząłem szukać w googlach informacji na temat pozycjonowania i tak trafiłem do Was. Zajmuje się m.in handlem i tak rok temu odpaliłem reklamę w googlach. Efekt był satysfakcjonujący i dlatego poza adwords nic nie robiłem.

Pierszą stronę miałem na entro (jest zresztą do dzisiaj), później dołożyłem sklep z entro, później sklep w home i kilka domen.

Jakiś czas temu zacząłem pracować nad podniesieniem pozycji strony, jakieś efekty to przyniosło. Z totalnego niebytu wczołgałem się z kilkoma słowami i frazami na strony 1 do 3. Ponieważ moja wiedza w tych zagadnieniach jest czysto amatorska, o wielu rzeczach nie mam pojęcia a jeszcze więcej nie wiem jak zrobić trafiłem w końcu na to forum. Potrzebuje pomocy i wiedzy i widzę, że tu mądrych ludzi nie brakuje. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności