Skocz do zawartości

SEO PL

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjemna w wygladzie  zrobie jeszcze w flashu gore 

Zapraszam - ruski.idysk.com/cerebru/email/Untitled-1.html

Szczerze to to jest kiepskie. Poza tym zbyt podobne do Twojej strony.

Nie rozumiem rowniez po co powaznej stronie wodotryski we flashu.

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak moge cos zasugerowac to wydaje mi sie, ze strona powinna byc bardziej klasyczna i konserwatywna. Dobrym przykladem moze byc np:

https://www.ibm.com i nowa witryna MS rowniez nie jest zla jak chodzi o wyglad.

Ale dzieki Tobie rattkin i twojemu nastawieniu (negatywnemu) rezygnuje w uczestnictwie w calym projekcie najwyzej dam linka

jesli chodzi o to, to juz wszystko sobie wyjasnilismy i mam nadzieje ze CEREBRU bedzie aktywnie uczestniczyl w tym projekcie. co nie zmienia faktu ze z dotychczasowych layoutow i tak najbardziej podoba mi sie ten piotrka. w kwestii ukladow na stronie proponuje zajrzec na w|ww.oswd.org. kiedy tworze nowa strone, zawsze zaczynam od oswd, szukajac optymalnego dla mnie layoutu.

"i can handle it without linking :)"

Ja poprostu to lubie... Ale jesli BD masz cos przeciw to swoje opinie zachowaj dla siebie, ale jesli nie chcesz zrob po prostu cos lepszego ;) .

Hehe co do podobizny to nie widze w tym nic podobnego bo moja strona jest wykonana w ogole i to W OGOLE inaczej. Jesli chodzi o dwie kolumny.. Jesli o to oczywiscie chodzi to zawsze tak zaczynam robic projektty.

Czekam na jakies inne wersje ;) od chetnych

Ale jesli BD masz cos przeciw to swoje opinie zachowaj dla siebie

Forum jest od prowadzenia dyskusji. Jezeli do tego nie dorosles albo nie potrafisz to proponuje abys zrobil sobie wolne bo uczestnictwo w forum jest dobrowolne.

Nie jest za bardzo przyjemnie kiedy ktos wstawia takie komenty, moze tylko dla mnie.

Fakt byc moze zbyt slabo umotywowalem swoja opinie na temat Twojego projektu. W kazdej chwili moge to naprawic i napisac dlaczego projekt uwazam za kiepski.

Slabe? Ja tutaj nie widze zadnego uzasadnienia, jestes swiadom tego co piszesz?

Cerebru, zrobiłem setki najróżniejszych projektów graficznych (przede wszystkim ogłoszeń prasowych) dla małych, średnich oraz wielkich ogólnopolskich firm i kiedy Klient nie jest zadowolony robię nową próbkę, jedną, drugą trzecią... Nie zauważyłem aby Twoja propozycja rzuciła tu Forumowiczów na kolana wobec tego rzuć parę nowych próbek zachwyć nas czymś - chyba że nie masz dla nas czasu

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Slabe?

Tak slabe. Strona jest:

- mdla,

- ewidentnie brakuje pomyslu i oryginalnosci,

- programy graficzne posiadaja inne efekty poza cieniem - czasem warto po nie siegnac,

- szary na dole kolumn nie pasuje do strony oficjalnej,

- podzial na 2 kolumny jest oklepany, malo pomyslowy a przy tym malo praktyczny

- cienie wymusza pociecie calosci ma male kawaleczki i zastosowanie tabel co znacznie zwiekszy objetosc kodu strony

- bajeru we flashu nie sprawia, ze strona bedzie ciekawsza,

- zdaje sie jest juz oficjalne logo i ono nie pasuje do naglowka tego projektu

- po co taki duzy naglowek - u mnie a 1024x768 zajmuje blisko polowe dostepnej przestrzeni w oknie przegladarki. Do tego naglowek nie wnosi nic do nawigacji strony ani jej funkcjonalnosic.

Poza tym zerknij na szanujace sie firmy i podaj przyklady gdzie uzyto tego typu projektu witryny.

- podzial na 2 kolumny jest oklepany, malo pomyslowy a przy tym malo praktyczny

I teraz piszesz to:

Poza tym zerknij na szanujace sie firmy i podaj przyklady gdzie uzyto tego typu projektu witryny.

Skoro jest oklepany...? Hehe, chyba jednak sie nie zastanawiasz nad tym co piszesz. I gdzie tutaj widzisz flash bo cie nie rozumiem.

1. Nikogo nie zmuszam do wykorzystywania tego projektu i nigdy nie mowilem ze jest doskonaly.

2. Dzieki za poprawki.

Cerebru, zrobiłem setki najróżniejszych projektów graficznych (przede wszystkim ogłoszeń prasowych) dla małych, średnich oraz wielkich ogólnopolskich firm i kiedy Klient nie jest zadowolony robię nową próbkę, jedną, drugą trzecią... Nie zauważyłem aby Twoja propozycja rzuciła tu Forumowiczów na kolana wobec tego rzuć parę nowych próbek zachwyć nas czymś - chyba że nie masz dla nas czasu

1. Nie jestes moim klientem :(, ani zaden z forumowiczow wiec nie rozumiem co to ma do rzeczy. A jak mowia niemam na to czasu zeby tracic czas, prawde mowiac stracilem wiecej na bezsensowna dyskusje z BD niz na tworzenie tego laya.

2. Z pewnością mogę rzucić was na kolana ;) ale taki projekt wymaga niestety za duzo czasu, nikt mnie ani zapraszal abym pomagal lub cos w tym stylu... Wiec nie widze specjalnej potrzeby. Chociaz ofiarowalem swoja pomac kilka razy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności