Skocz do zawartości

SEO PL

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmm... widac ze layout jest przygotowywany pod system webwnews.

ladne, tylko .... za bardzo mi sie kojarza z pozostalymi stronami piotrka - wszystkie sa bardzo podobne, jak z jednego kopyta.

bardziej elegancki jest lay1.jpg

przy okazji musze zamanifestowac swoja niechec do photoshopa :P - od dawna uzywam konkurencyjnego paintshop pro, a dzis wlasnie wyszla nowa wersja (psp9), wiec mam takie male swieto :)

"i can handle it without linking :)"

hmm... widac ze layout jest przygotowywany pod system webwnews.

gdzieś mi się obiło o oczy żeby zrobić news.seopl.org, jeśli jednak newsy miałyby tam stanąć to najkorzystniejsze będą jako moduł - oczywiście dla zwiększenia objętości tego serwisu.

Napewno nie będą na stronie głównej bo to się daleko mija z celem. Proponuję zrobić tam system newsów z samego pozycjonowania i optymalizacji stron.

ladne, tylko .... za bardzo mi sie kojarza z pozostalymi stronami piotrka - wszystkie sa bardzo podobne, jak z jednego kopyta.

to co mam zrobić? zacząć stosować zielone tło? #-o #-o #-o a poważnie to przecież tylko propozycja - każdy może podsunąć własną.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

OK Panowie... Kombinowalem kombinowalem, z moich zalozen wynika ze nie bedzie to jakies centrum informacyjne, wiec postanowilem zrobic strone z menu, news boxem i glowna czescia do informacji, nic specjalnego, ale tez nie jest zwyczajna :)

Przyjemna w wygladzie :) zrobie jeszcze w flashu gore

Zapraszam - https://ruski.idysk.com/cerebru/email/Untitled-1.html

Prosze o ocene i uwagi

A jeszcze całkiem niedawno napisałeś:

oze sobie wyobrazasz slaba pieczątke 

Dobra w takim razie widze ze mnie tutaj nie chcecie wiec trudno... Oferuje darmowa pomoc za nic... Tylko z dobrej woli. 

Ale dzieki Tobie rattkin i twojemu nastawieniu (negatywnemu) rezygnuje w uczestnictwie w calym projekcie najwyzej dam linka. Dziekuje wszystkim za mile spedzony czas w tym temacie i najbardziej dziekuje rattkinowi ktory nie umie ocenic dobrych zamiarow.

Co się zmieniło :?: :mrgreen:

Widze, że bardzo lubisz odcienie szarości i niebieskiego (analogia do cerebru.com ;) )

Live Free or Die

Cerebru,

z całym szacunkiem, ale to wygląda jak cerebru.com .

Wiesz dlaczego ? -> ze względu na rozmieszczenie kolumn i te cienie.

Czy jest jakiś deadline na projekt ? :( Może rozpoczniemy nowy CHALANGE ;) (niektórzy - jak widać po postach to lubią ;)) -> czyj projekt przejdzie ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności