Skocz do zawartości

TV w 3D juz w sklepacy

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Nawiązując do innego tematu powiązanego tematyką z forum mam pytanie - czy od dzisiaj będą tematy o wszystkim co wchodzi na rynek?

I co z tego? Kogo to interesuje? Codziennie na rynek wchodzą setki nowych produktów, będziesz o wszystkich pisał?

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

"bezposrednio do mozgu"

Maniacy beda po 24h oglądac :) (nawet podczas snu)

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Pomijając kogo, co i czemu... To ja się zastanawiam, po co to powstaje? Więcej barw, ostszejszy obraz, teraz to 3D... Może ze mnie ekspert nie jest, ale ja jak kupowałem TV jakiś czas temu (kilka latek) to miałem jak postawił mnie kolo przed 2 TV, jeden super barwy, hiper biper, a drugi normalny bez bajerów hiper biper... Tak patrzyłem na jeden, patrzyłem na drugi i nie za bardzo poza ceną widziałem różnicę w barwach, no może ten normalny miał "ładniejsze" barwy... A teraz 3D, chyba chodzi o to, żeby osoba oglądająca "poczuła", że siedzi w środku akcji, jak słoń narobi, to by miec wrażenie że zostało się przykrytym nawozem, albo jak akcja w samolocie, to by włosy dęba stawały podczas lotu... Nie wiem, jakieś pomysły, na to, po co? Oczywiście poza ciągłym trzepaniem kasy na ludziach :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Człowiek pali bo jest tylko człowiekiem, w imię swoich potrzeb jest w stanie zrobić wszystko nawet się zatruć.

Co do pytania - po co to powstaje? Po pierwsze jezeli może coś zostać wymyślone to zostaje wymyślone, czyli szeroko pojety rozwój tej cywilizacji w tak głupich rzeczach jak TV też sie odbywa.

Po drugie firmy muszą coś sprzedawać , lcd już nie jest passe i trendy.

A w sumie w całym tym 3D to w sumie nić ciekawego nie widać -> Patrz Awatar <paw>

Na dodatek ginie gdzieś magia kina, artyzm, przesłanie i te inne bzdety ;)

Mam 19" telewizor i puki bede w stanie go naprawić to nie zmieniam :) Chyba że standard nadawania w kablu sie zmieni to nie bedzie wyjscia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności