Skocz do zawartości

Pozdrowienia ze slonecznej Moguncji

el-slawek

Rekomendowane odpowiedzi

hej, witam wszystkich, zarejestrowalem sie wlasnie dzis, znalazlem was przez Googla, szukajac programow do pozycjonowania, od 10 lat pracuje w duzej firmie softwarowej za zachodnia granica, zajmuje sie internetem i intranetem, administrowaniem CMS-a i SAP-ERP, ale ostatnio mniej programowaniem stron i aplikacji, a bardziej doradztwem, planowaniem i kierowaniem projektami.

W wolnym czasie chce sie zajac pozycjonowaniem stron znajomych, nie chce na to poswiecac duzo czasu (szczegolnie jak za oknem swieci slonce i zaczeca do spedzania czasu na wolnym powietrzu), dlatego szukam jakiegos dobrego i niedrogiego software, ktore by mnie wspomagalo. Na rynku niemieckim do popularnych programow naleza Hello Engines i np. IBP, ale to jednak spora inwestycja, dlatego na razie sie zastanawiam. Pomyslalem sobie, ze skoro najlepsi informatycy sa w Polsce, to moze na polskich stronach znajde jakis polski software, ktory bedzie lepszy i zarazem tanszy od znanych mi innych programow.

Poza tym oczywiscie chcialbym sie troche "doksztalcic" w tej tematyce, mam nadzieje, ze sie od Was na tym forum sporo naucze.

Na razie

el-slawek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności