Skocz do zawartości

różnicowanie anchorów w weblinku

pavlus007

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Mam 10k punktów na e-weblinku i ok. 30 linków które zamierzam dopalać wszystkie na raz przez dłuższy czas (chyba że polecacie inaczej?).

Tylko jak powinno się różnicować anchory dla dopalanych linków? Ile różnych anchorów powinienem dawać na link?

dzięki z góry za pomoc

@Przy okazji chciałbym się o coś jeszcze spytać:

Bardziej opłaca się dać w sumie 50 stałych linków do 50 różnych wpisów w katalogach, czy lepiej dać 50 linków do jednego wpisu? (oczywiście nie dam tyle na jeden wpis, bo zrobiłbym sobie konkurencję, ale chodzi mi tylko o samą teorię)

xann ile polecasz przyłożyć pkt z weblinka na zaindeksowanie z adderka wpisu w katalogu w perspektywie powiedzmy 10 dni, choć wiadomo Googiel zaindeksuje kiedy będzie chciał

Ja bym dał ok. 500pkt, w 10 dni bez problemu powinnien wpaść w index, ale jak mówisz, Google zrobi co będzie chciało ;)

rkaszta.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności