Skocz do zawartości

AdSense w overall_header.tpl (phpbb)

pan wojtas

Rekomendowane odpowiedzi

przymierzam się do wstawienia reklamy na moim forum phpbb i mam w związku z tym pytanie (tak, użyłem funkcji szukaj ;))

natrafiłem na taki artykuł.

ktoś w tym artykule wstawił banerek do pliku templates/subsilver/overall_footer.tpl w phpbb, co spowodowało wyświetlanie reklamy na każdej stronie forum.

chodzi mi o zdanie: "After reading the Google Terms of Service a bit more closely, I realised I shouldn't really be doing that. You're not meant to display the ads on search pages, for one."

gdzie w regulaminie jest napisane, że nie można wyświetlać reklam na stronach z wyszukiwarkami?

i czy rzeczywiście przekreśla to reklamy w nagłówku albo stopce forum?

nie martw się, zawsze może być niżej ;)

żeglarstwo, edyp, andrzejki - wróżby andrzejkowe

gdzie w regulaminie jest napisane, że nie można wyświetlać reklam na stronach z wyszukiwarkami?

Szukałeś?

3 tematy pod Twoim => https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=9339

Co do phpBB, to nie polecam umieszczać reklam w overall_footer.tpl, bo będą zbyt nisko. Lepiej dla głównej, tematów i postów wstawić osobno.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

czyli nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wstawić banerek do np. overall_header.tpl?

84643[/snapback]

absolutnie nic - sam wrzuciłem tak na swoim forum i google przy wypłatach nie miało zastrzeżeń

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności