Skocz do zawartości

Targets

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

mks nie ma co sie klocic :(

seothemes juz tez meczylem ich o templatki ale kupa. nie dla psa kielbasa. z drugiej strony nie ma ich tak co zachwalac bo ceny podniosa ;)

targets jest ladniejsze, nie ma za duzego topu (choc przydalo by sie wyrazne logo), ladniej zrobione kwadraty z kategoriami i super wygladajace miniaturki (miniatury?).

faktycznie fajnie wyglada ze podkategorie sa w menu

i zebys sie za bardzo nie ekscytowal samymi plusami, to teraz lista rzeczy ktora mi sie nie podoba w katalogu:

1. ...

2. ...

3. ...

;)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
mks nie ma co sie klocic ;)

Ja?? Absolutnie nie mam zamiaru. Po prostu chamstwa i społeczniaków nie znoszę. O ile głupi wpis w Elsto przełknąłem o tyle śmiecie tutaj przelało szalę:(

super wygladajace miniaturki (miniatury?).

Właśnie nie wiem czy mi się wydaje czy ostatnio PG udostępnia dużo gorszej jakości miniaturki. Czekam z niecierpliwością na nową wersję skryptu i alternatywę dla PG. Ostatnio strasznie walą w ch... Już ponad miesiąc doprawszam się o odświeżenie miniaturki Elsto.

lista rzeczy ktora mi sie nie podoba w katalogu:

1. ...

2. ...

3. ...

Hmm o ile z jedynką mogę się zgodzić i już wysłałem zlecenie poprawki o tyle 2 i 3 musiałbyś rozwinąć i mocniej uargumentować bo mam zupełnie inny pogląd na te tematy;)

@Szemron - daj dane do przelewu zaraz Ci te 5 zł odeślę to jeszcze zarobisz bo kilka dni ten wpis wisiał.

Heh Silver no my faktycznie co do grafiki mamy bardzo podobne gusta. Więc mamy jak na razie remis: elsto vs targets - 1 vs 1. Chyba, że coś pominąłem:)

M_K_S, widzę że potraktowałeś sprawę zbyt emocjonalnie. Ktoś skrytykował Twój katalog, a Ty usuwasz jego wpisy, nie tędy droga. Chciałem zwrócić na to uwagę, bo może wystarczyłoby to jakoś rozwiązać, na przykład wyłączyć z tłumaczenia anchory, albo zdjąć w wersjach nie-polskich aktywne linki. Wtedy nie byłoby tematu, a osoba dodając a stronę zyskałaby o wiele więcej.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

W takim razie sorry, nie spodziewałem się takiej reakcji ;) Ale nie myślisz, że usunięcie aktywnych linków z wersji arabskiej czy ruskiej i tych wszystkich innych nie jest dobrym pomysłem? Pozostałyby przetłumaczone opisy i anchory, ale bez linków. Tobie zostałby site, a linki do dodanych stron nie osłabiałyby się z powodu różnych anchorów. Przemyśl to :(

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Sprawa jest przemyślana i gwarantuję, że mocy Twój wpis nie traci a tylko zyskuje. A jeżeli pozycjonujesz tylko jedną frazę a nie cały serwis to już jest Twoja decyzja czy dodasz wpis. Napisz na PW to Ci wyjaśnię o co chodzi. Bo myślę, że każdy kto się zajmuje pozycjonowaniem wie, że link to link:)

Właśnie go wypatrzyłem w Twojej stopce w innym temacie ... pogratulować - moim zdaniem tak powinny wyglądać katalogi - prosto, ale nie banalnie, wszystko na swoim miejscu ... tak jak powinno być :(

Z małym niedociągnięciem ... po dodaniu propozycji wpisu napis: Strona dodana. Teraz sprawdzi ją moderator. Swoją stronę koniecznie musisz też dodać do KATALOGU STRON ELSTO ... leci na maxa w lewo ;)

Pozdrawiam ;)

A no miałem wczoraj, ale wiesz jak to jest, kiedy szykuje się spore zaliczenie z rozszerzonej biologii :(

No cóż, ze względu na to, że bawią się w to tylko dwie osoby, czasu mało, zleceń dużo.

@Pandha -> Jeżeli chcesz, odezwij się ponownie na kontakt [at] seothemes.pl -> jak wiesz, niedawno powiększyła się ekipa o nową osobę... sądzę, że teraz będzie można podziałać ;)

@Generał_Depet -> Poczekaj do wakacji, wtedy ruszam pełną parą ;)

Ja jestem za targets także mamy 2:1 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności