Skocz do zawartości

Targets

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

Add poprawiony. Już zlicza i jest info o minimalnej ilości znaków. Co do indeksacji to ostatnio idzie jak krew z nosa, ale zaczekajmy 2 tygodnie:) Podlinkowany będzie mw na poziomie Elsto i Wosinskiej, więc zapowiada się ciekawie.

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Katalog bardzo ładny, jak dla mnie wygląd przyjemniejszy niż Elsto :rolleyes:. Jedna jedyna rzecz która zwróciła moją uwagę, to wyrównana do lewej informacja o dodaniu wpisu - wyśrodkowanie byłoby lepsze.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

@ nowy - pisaliśmy o tym trochę wyżej. Rak dał leciutko ciała:) Oczywiście nie tak to miało wyglądać i mam nadzieję, że zaraz to poprawi.

@babinet - rozumiem, że używasz jakiejś starszej wersji IE która nowych cssów nie obsługuje, czy jakoś tak:) Ja się nie znam...

Powiadomienia potwierdzające dodanie strony oraz inne komunikaty zostały wystylizowane.

Przy okazji chciałbym się pochwalić i podziękować zarazem. W ciągu niespełna 24h katalog przekroczył liczbę 200 wpisów. Dzięki za zaufanie i zachęcam do dalszego zgłaszania stron.

Ja zabieram się za dalsze linkowanie;)

No katalog na prawdę niezły.Można śmiało powiedzieć, że jest w TOP 3 wśród najładniejszych polskich katalogów.Drop down menu, szczególnie rzuca się w oczy.Jeszcze jak nabierze mocy, to już całkiem.

seothemes juz tez meczylem ich o templatki ale kupa. nie dla psa kielbasa.

Nie martw się.Na mojego maila, w ogóle nie uzyskałem odpowiedzi.Mogliby przynajmniej ustawić autoresponder w stylu "Nie obsługujemy plebsów, spadaj!" ;]

A tak, kompletny ignore, przepracowany klient może żywić urazę w przyszłości z tego powodu ;)

P.S.

Jak zwykle, dodałem katalog do osobnej listy, od której wpierw zaczynam katalogowanie poza kolejnością.Dzięki za update i oby jak najwięcej takich katalogów, na polskim rynku. ;)

Podepne się pod ten temat.

Chcę przeprosić z góry wszystkich użytkowników, gdyż nie pamiętam abym kiedykolwiek nieodpisał na jakiegos maila. Z ciekawości, mając sygnały od Generała, sprawdziłem funkcjonowanie formularza kontaktowego - faktycznie, jest błąd przez co ŻADNA KORESPONDENCJA nie dochodziła.

Na chwile obecną podany jest zwykły adres mailowy.

Zapraszam do ponownego kontaktu, i dodam, że nigdy nie olewamy klientów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności