Skocz do zawartości

Strona do oceny

jezol

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam

Chciałbym poznać Wasze opinie na temat strony internetowej, branża - inteligentne systemy zabezpieczeń.

Strona znajduje się pod adresem: Odwiedź moją stronę

Odnoszę wrażenie, że zachowanie strony w takim stonowanym kolorze, ułatwia czytanie, dotarcie do najistotniejszych informacji.

Pozdrawiam

jako że również przebywam na sexucerie i pracuję w branży ( jednoczesnie zapraszam na stoisko controlsys pawilon 7 stoisko 44 )

na glównej przydało by się więc jakich informacji, nie sam text, czegos zywego co przyciagnie uwage

pokaz sslajdow jest ok, ale jakos do mnie nie przemawia, w zasadzie gdybym nie był dłużej na głównej nawet bym nie wiedział czy cos jest tam ruchome

i wiesz ze nie działają te działy z kontrolą dostepu i , instalacje, systemy alarmowe ( submenu )

Prawie nie ma tam treści, musisz koniecznie to wszystko uzupełnić.

No i niech jakieś zdjęcia będą w tych opisach. Pamiętaj, że obraz jest wart 1000 słów - czy coś w tym stylu :)

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

na glównej przydało by się więc jakich informacji, nie sam text, czegos zywego co przyciagnie uwage

i wiesz ze nie działają te działy z kontrolą dostepu i , instalacje, systemy alarmowe ( submenu )

Może masz jakiś pomysł na ożywienie strony głównej ?

Odnośniki w sub menu już działają, treść również została uzupełniona :)

hm

można wrzucić np referencje z logami firm to dobrze wygląda, ale to tak na przyszłosc

pewnie nie macie własnych produktów wiec zdjec nie macie specjalnie dużo, ja bym dorzucił może w miejscu gdzie są aktualnosci loga firm których sprzet znacie, oferujecie, montujecie.

top jest niezły jak na taką stronę jednak ubogo w inne zdjęcia które przyciągną oko.

Kto wejdzie zobaczy logo satela paradoxa i pomysli o, robią takie cos, moze akurat zadzwonie zapytam ile by to kosztowało.

I jak szukacie kontroli dostepu ( biometria, karty, biometria żyl , rozpoznawanie twarzy ) to zapraszam do controlsys.pl

Strona jest schludna i czytelna ... mi osobiście się podoba B) Dużym negatywem jest natomiast to, że siedzi w internecie mimo iż nie jest ukończona, a dokładnie chodzi o Referencje:

Strona niedostępna

Próbujesz otworzyć stronę, która nie istnieje. Sprawdź, czy adres strony został podany prawidłowo.

Komunikat też niczego sobie :) W jaki sposób zwykły śmiertelnik, klikający przycisk Referencje, ma sprawdzić czy adres strony został podany prawidłowo ?

Pozdrawiam ;)

Komunikat też niczego sobie ;) W jaki sposób zwykły śmiertelnik, klikający przycisk Referencje, ma sprawdzić czy adres strony został podany prawidłowo ?

Dziękuję za sugestie, mam nadzieje że poprawiony komunikat rozwieje wszelkie wątpliwości, że strona jest, ale brak jej treści, stąd tymczasowo niedostępna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności