Skocz do zawartości

Szuk4m - tego właśnie szukałeś!

szuk4m

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zapraszam do dodawania wpisów w nowym katalogu stron - szuk4m. Katalog jest nowy, ale będzie systematycznie linkowany. Jest to trochę inne podejście do katalogu - nie wymagamy długich wypracowań w opisach ani linków zwrotnych. Chcemy aby katalog był przejrzysty i zawierał tylko i wyłącznie potrzebne informacje dla osoby szukającej jakiejś strony, dlatego też będziemy bardzo surowo moderować wpisy, więc już na wstępie proszę o dokładne przeczytanie zasad dodawania wpisów.

Zalety naszego katalogu:

+ systematycznie linkowany

+ duża liczba kategorii

+ przyjazne linki

+ darmowe dodawanie wpisów

+ własne podstrony wpisów

+ link do strony już z danej kategorii

+ możliwość komentowania wpisów

+ system głosowania

+ możliwość dodania adresu i telefonu firmy

+ wyświetlanie google maps

+ kanały RSS

+ szybka akceptacja wpisów

Dodatkowo możliwe jest zgłaszanie wpisów premium. Wpisy premium zawsze wyświetlają się jako pierwsze w danej kategorii, mają inne tło i losowo pokazują się na praktycznie wszystkich podstronach i stronie głównej jako "Polecane strony".

Szukam - tego właśnie szukałeś

Trochę to nietypowe, aby były pola: opis i pełen opis. W dodatku nie ma w instrukcji ile znaków musi być w polu opis. Wklepałem wszytkie dane, wywaliło info, że opis musie zawierać... Mój był za długi, uciąłem i...

"Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request www.szuk4m.pl"

To ja już dziękuję

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Pole opis musi mieć od 80 do 150 znaków i wyświetla się w kategoriach oraz meta description, a pełen opis od 150 znaków w górę i jest wyświetlane na podstronie wpisu.

Szczerze mówiąc to podczas testów dodawałem sporo różnych stron i takich błędów nigdy nie miałem ale sprawdzę to być może to jakieś problemy z serwerem.

Chciałem też prosić o dokładne czytanie tego jak powinien wyglądać wpis, bo praktycznie żaden do tej pory nie był zgodny z naszymi wymogami.

• 1 miesiąc temu...

Podbijam temat, katalog ma już trochę BL, wpisy szybko się indeksują, katalog jest ciągle darmowy i na bieżąco moderowany - brakuje tylko unikalnych wpisów, zgodnych z naszym regulaminem, które mógłbym szybko akceptować i o takie właśnie Was proszę :)

jak już za 5 razem trafiłem w widełki ilości znaków, to po minucie wczytywania zobaczyłem 500 internal server error. Dziękuję, nie tego szukałem.

Edit: z racji tego iż jestem cierpliwy, spróbowałem ponownie, choć straciłem opis i się udało :)

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

jak już za 5 razem trafiłem w widełki ilości znaków, to po minucie wczytywania zobaczyłem 500 internal server error. Dziękuję, nie tego szukałem.

Edit: z racji tego iż jestem cierpliwy, spróbowałem ponownie, choć straciłem opis i się udało :)

Tylko głupiec pisze opis na bieżąco i to jeszcze w katalogu zamiast napisać w edytorze i zapisać.

multikonto, recydywa

Nie, nie będzie płatny ;) po prostu ostatnio dużo katalogów przechodzi na płatne dodawanie wpisów i dlatego to podkreśliłem ;)

• 1 rok później...

Katalog niedługo będzie obchodził swoje drugie urodziny. Jak widać nie ma za dużo dodanych wpisów, ponieważ 99% z nich nie spełnia żadnego z założeń regulaminu i wszystkie dodane wpisy muszę poprawiać sam i co by tu dużo nie mówić jest to strasznie zniechęcające przez co na jakiś czas dałem sobie z tym spokój. Jednak z okazji drugich urodzin postanowiłem powrócić do dodawania stron (trochę ich się zebrało ^^). Będę starał się to robić regularnie jednak sprawdzenie i poprawienie 2500 wpisów trochę zajmie...

Dlatego wprowadzam urodzinową promocję: wpis premium za 50% ceny przy wpisaniu kodu kuponu: forum.optymalizacja.com

Opłacone wpisy premium sprawdzam praktycznie od razu - jeśli nie posiadają wymaganych przez regulamin unikalnych opisów itp. piszę je sam bo wpisy premium również muszą być zgodne z regulaminem. Szczególnie polecam przeczytać informacje o tytule - nie może być samym anchorem. Dodatkowo dostajecie wyróżnienie w swojej podkategorii - Wasza strona jest na jej górze, ma inne tło oraz bezpośredni link do strony z podkategorii. Do tego do wpisu prowadzi link z "Polecane strony", który wyświetla się na każdej stronie katalogu. Katalog ma PR3, dobrą indeksację, nie zniknie. Płatność przez paypal.

Proszę jednak się nie zapominać i nie dodawać zapleczówek, które mają jedynie linkować inne strony lub zarabiać na setkach reklam, którymi są obwieszone bo takich stron dodawać nie będę.

Promocja trwa do 20.02.2012

Ostatnio znowu robią coś z serwerem i podczas dodawania wpisu czasami wyskakuje błąd braku połączenia - proszę wtedy cofnąć się i dodać jeszcze raz.

Są stałe :) Chyba nie myślisz, że sam pisałbym komuś unikalny opis i żeby się jeszcze po jakimś czasie kasował ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności