Skocz do zawartości

Szuk4m - tego właśnie szukałeś!

szuk4m

Rekomendowane odpowiedzi

Aby odciąć spamerów katalog przeszedł na formę płatną. Zaakceptowałem wszystkie unikalne wpisy, a resztę odrzuciłem - było tego za dużo abym do każdego sam napisał unikalny opis i to za darmo. Dodatkowo zgłoszenie wpisu trzeba teraz potwierdzić przez kliknięcie linka, który zostaje przesłany na Wasz email po zgłoszeniu strony.

Teraz za symboliczną złotówkę dostaniecie wpis z dwuletniego katalogu z PR3, który nie zniknie z sieci jeszcze przez długi czas. Wpis podstawowy kosztuje 1 PLN i jest stały. Koszt zgłoszenia premium został obniżony do 5 PLN i również jest stały. Jeśli wpis nie ma unikalnego opisu przerabiam go lub piszę sam od początku.

Przez to, że nie muszę się teraz użerać ze spamem mogę mocniej dopalać katalog linkami, więc z dnia na dzień powinien być coraz mocniejszy, a już teraz indeksacja nowego wpisu trwa zaledwie kilkanaście sekund. Zapraszam.

Szukam - tego właśnie szukałeś

• 1 miesiąc temu...

Z powodu zbyt małej ilości wpisów po przejściu na opcję płacenia ogłaszam, że katalog znów jest darmowy. Mam nadzieję, że potwierdzenie dodania wpisu przez e-mail zablokuje większość spamu i będę mógł dodawać wszystkie wartościowe wpisy bardzo szybko. Zapraszam do dodawania swoich stron :)

Szukam - tego właśnie szukałeś

A ja dodam, że ten dwuletni katalog (Age: 25 kwietnia 2010 roku) ma PR: 2 i zaindeksowanych 14,200 stron z czego do samego katalogu na dzień dzisiejszy jest dodanych 420 stron. Zero lajków, zero googlowskich plusów (choć na co to komu w przypadku katalogu). Za długi opis "Meta description", brak h1 i h2 (zarówno na stronie głównej jak i na stronach dodanych do katalogów), robots.txt Not found, XML SitemapsNot found, Google™ Analytics nie podpięte, ale w sumie czy właściciela katalogu w ogóle interesuje jaki ruch generuje jego strona?

To tylko parę uwag dla autora katalogu, który powinien poprawić nieco jakość katalogu, a dopiero potem zadbać o większą ilość wpisów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności