Skocz do zawartości

Hosting z nieograniczoną ilością domen i subdomen

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Zna ktoś może sprawdzony hosting gdzie jest nieograniczona ilość domen i subdomen oraz jest on w miarę tani? ponieważ mam kilkanaście domen które będą generowały minimalny transfer (ponieważ to wizytówki). Możecie mi podać z ref :)

Chyba 99% hostingów ma te parametry nieograniczone... przynajmniej teoretycznie, bo jakoś nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek Cię trzymał z 1 000 000 000 000 000 000 000 subdomenami na koncie za 50 zł rocznie :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

bo jakoś nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek Cię trzymał z 1 000 000 000 000 000 000 000 subdomenami na koncie za 50 zł rocznie :)

serio? bo ja mam 9 999 999 999 999 999 999 999 subdomen i nie wiem gdzie je podpiąć :)

,a tak na fakcie to większość hostingów które ja znam to mają ten parametr ograniczony więc dlatego pytam na forum :(

wszystko jest ograniczone : ) nawet wszechświat :P

I tu się nie zgodzę! bo wszechświat się rozrasta ciągle...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności