Skocz do zawartości

Katalg firm na autorskim skrypcie

muzeum

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Postanowiłem spróbować sił w walce z goglami. W pierwszej fazie budowania zaplecza wklepałem trochę kodu i powstało takie coś

Katalog firm

wiem, że grafika jest koszmarna, ale nie posiadam żadnych zdolności rysunkowych więc ładniejszej nie potrafię zrobić.

Piszcie co dodać poza zrobieniem mod rewrite (nad tym właśnie pracuję)

P.s. Te straszne buttony znikną jak już nawymyślam odpowiednią ilość podkategorii.

P.s2 i nie krzyczcie, że brzydki.

Dobrze jest czasami odwiedzić Katalog firm i spędzić w nim trochę czasu dodając nowe strony...

Grafikę można ścierpieć o ile katalog prezentuje wartość użytkową ... a tutaj też dobrze nie jest - jest daleko od dobrze:

- brak przyjaznych linków,

- brak dynamicznych meta ( np. identyczne TITLE ),

- brak podstaw optymalizacji ( alt, title, itd. ),

- niepodlinkowany ( młodość katalogu tłumaczy to niedociągnięcie ),

- itd.

Zbierając w całość:

- grafika jak sam napisałeś nie jest cacy,

- funkcjonalność zerowa ... wszystko jest porozrzucane jak gnój po polu, przez co trudno cokolwiek dojrzeć :(

- z punktu SEO również brak wartości.

Nie bardzo wiem jak z takim katalogiem chcesz "spróbować sił w walce z goglami" :)

Pozdrawiam :)

Grafikę można ścierpieć o ile katalog prezentuje wartość użytkową ... a tutaj też dobrze nie jest - jest daleko od dobrze:

- brak przyjaznych linków,

- brak dynamicznych meta ( np. identyczne TITLE )

Tagi dorobię, a przyjazne linki już sprawdzam jakie są, bo widać czegoś jeszcze nie doczytałem...

- brak podstaw optymalizacji ( alt, title, itd. ),

- niepodlinkowany ( młodość katalogu tłumaczy to niedociągnięcie ),

- itd.

Zbierając w całość:

- grafika jak sam napisałeś nie jest cacy,

- funkcjonalność zerowa ... wszystko jest porozrzucane jak gnój po polu, przez co trudno cokolwiek dojrzeć wink.gif

- z punktu SEO również brak wartości.

w moim odczuciu funkcjonalność była całkiem dobra, ale widać muszę to zmienić. Na którym z popularnych skryptów radzisz mi się wzorować?

Dobrze jest czasami odwiedzić Katalog firm i spędzić w nim trochę czasu dodając nowe strony...

dzięki, szczególnie za ten pierwszy.

Kilka jego funkcji wydaje się być bardzo interesujących, ale z moimi umiejętnościami php, to ładny kawałek czasu minie zanim ja napiszę.

Dorobiłem:

- mod rewrite,

- meta tagi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności