Skocz do zawartości

Mocny Katalog Stron - zapraszam

zet76

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak pisze mario1973 za 9 miesięcy będą lepiej widoczne :)

i właśnie z takiej perspektywy bym patrzał na WSZYSTKIE katalogi. Liczy się to, co z nich zostanie za rok, dwa, a nie jakie są teraz.

Zobacz jaki jest teraz stosunek ilości świeżych, dobrych katalogów do ilości naprawdę dobrych, sprawdzonych - kilkuletnich. Zdaje się, że tych pierwszych jest kilkadziesiąt razy więcej.

M

a co do właściciela katalogu ? - to pewnie jego pierwszy, zatem zanim dopracuje niuanse, regulaminy itp trochę to minie.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurde, jestem przerażony tym co zobaczyłem. 95% wpisów to duplikaty i powielane opisy w setkach innych katalogów. Dla mnie to kompletny absurd i jeszcze raz mówię, że dziękuję za takie wpisy. Nie będę zatwierdzał duplikatów, a jak jakiś znajdę że przegapiłem to będę od razu kasował.

Nie spodziewałem się, że jak dam tu info o katalogu to rzuci się stado rzemieślników idących na ilość...

Portal informacyjny www.Nowin.pl

Nie rozumiem dlaczego, aż tyle moderatorów upiera się na unikalne opisy w katalogu.W dobrze podlinkowanym i tak się wszystkie zaindeksują.Poza tym, wpis w katalogu jest traktowany jako rodzaj ogłoszenia, więc Google pod względem regulaminu, nie ma podstaw do wyciągnięcia jakichkolwiek negatywnych konsekwencji.Taki wymóg jedynie utrudnia i znacznie wydłuża pracę osób, które wrzucają strony do katalogów oraz moderatorom, którzy dostają białej gorączki na widok 95% powielonych opisów :)

Katalog w porządku, dodam część swoich stron na dniach ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności