Skocz do zawartości

Mocny Katalog Stron - zapraszam

zet76

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak pisze mario1973 za 9 miesięcy będą lepiej widoczne :)

i właśnie z takiej perspektywy bym patrzał na WSZYSTKIE katalogi. Liczy się to, co z nich zostanie za rok, dwa, a nie jakie są teraz.

Zobacz jaki jest teraz stosunek ilości świeżych, dobrych katalogów do ilości naprawdę dobrych, sprawdzonych - kilkuletnich. Zdaje się, że tych pierwszych jest kilkadziesiąt razy więcej.

M

a co do właściciela katalogu ? - to pewnie jego pierwszy, zatem zanim dopracuje niuanse, regulaminy itp trochę to minie.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurde, jestem przerażony tym co zobaczyłem. 95% wpisów to duplikaty i powielane opisy w setkach innych katalogów. Dla mnie to kompletny absurd i jeszcze raz mówię, że dziękuję za takie wpisy. Nie będę zatwierdzał duplikatów, a jak jakiś znajdę że przegapiłem to będę od razu kasował.

Nie spodziewałem się, że jak dam tu info o katalogu to rzuci się stado rzemieślników idących na ilość...

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Nie rozumiem dlaczego, aż tyle moderatorów upiera się na unikalne opisy w katalogu.W dobrze podlinkowanym i tak się wszystkie zaindeksują.Poza tym, wpis w katalogu jest traktowany jako rodzaj ogłoszenia, więc Google pod względem regulaminu, nie ma podstaw do wyciągnięcia jakichkolwiek negatywnych konsekwencji.Taki wymóg jedynie utrudnia i znacznie wydłuża pracę osób, które wrzucają strony do katalogów oraz moderatorom, którzy dostają białej gorączki na widok 95% powielonych opisów :)

Katalog w porządku, dodam część swoich stron na dniach ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności