Skocz do zawartości

Mocny Katalog Stron - zapraszam

zet76

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widać jest kilka szkół i teorii na dobre katalogi. Mi się sprawdza unikalność wpisów, ale oczywiście nie zamierzam tłumaczyć czemu i z nikim się o to kłócić. Nie jest łatwo utrzymać unikalność, ale trzeba starac się mieć jak najwięcej autorskiej treści.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
....więc Google pod względem regulaminu, nie ma podstaw do wyciągnięcia jakichkolwiek negatywnych konsekwencji....

hehehehe - dobre to jest. Podasz ich do sądu jak poleci 90% seokatalogów do kosza ? Judgment day niebawem będzie, czy komukolwiek się to podoba czy nie.

Kiedy wreszcie zrozumiecie, że to nic innego jak SPAM. Na co w indeksie google ma trzymać 1000 nowych seokatalogów z identyczną zawartością ???

Chociaż znajduję jedną, jedyną odpowiedź na to pytanie. W pewnych przypadkach dobry spam nie jest zły i dla nich - jeśli wszędzie są zainstalowane Adsensy, które przynoszą im zysk.... W dobie kryzysu mogą chcieć 'nie widzieć' pewnych rzeczy.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

I o to mi właśnie chodzi. Zrobiłem totalny przesiew w katalogu i są tam teraz tylko unikalne opisy.

Moge tylko powiedzieć, że juz są tego efekty bo każdy nowy, unikalny wpis jest błyskawicznie indeksowany przez google, a wejścia na katalogu rosną. Poważnie zastanawiam się nad tym żeby wprowadzić to w moich starszych katalogach, których jeszcze tu nie prezentowałem.

p.s. niech mi ktoś jeszcze powie po co ktoś dodaje kopiowane teksty skoro przy dodawaniu jest wyraźnie zaznaczone, że nie będe ich akceptował ?

dodaje unikalny opis. nastepnie ktos mi go kopiuje i dodaje ze swoja strona. inny scenariusz. masz dlugie opisy w rss. tworze sobie 50 stron pod eweblinka i ciagne rss z twojego katalogu. tworzy sie 50 kopii. wyrzucasz strone? bo w ten sposob po tygodniu moge sprawic iz nie bedziesz miec zadnego wpisu w katalogu.

unikalnosc opisu to piekna idea. ale jak to z ideami, jest to tylko idea.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Miło mi zaprezentować katalog stron. Wpisy są darmowe jednak muszą być z unikalnymi opisami na minimum 400 znaków.

Nie dodawaj opisów kopiowanych bo i tak nie będą zatwierdzane, więc szkoda Twojego i mojego czasu.

Katalog już jest mocno podlinkowany i na bieżąco dochodzą nowe linki.

Moderacja minimum raz na dzień.

Katalog stron

UWAGA! Opisy duplikowane i powielane z innych katalogów nie będą przyjmowane.

Wyglada fajnie proponuje szczegółowo opisać regulamin miałem. Miałem nieprzyjemności gdy dokonałem wpisu w busines solusion centre ( nie polecam) czy coś w tym stylu po roku dostałem faktrurę na ponad 400zł - sprawa w sądzie ale lepiej uniknąc nieporozumień- prosty regulamin się przyda. pozdro.

• 2 tygodnie później...

Dodałem nowe zasieki dla automatów oraz tych co uparcie dodają duplikowane opisy. Dzisiaj zatwierdziłem 199 unikalny opis więc zapraszam do złamania drugiej setki :angry: Mam nadzieję, że autor skryptu nie ma nic przeciwko moim przeróbkom :)

ależ są :angry: masz po lewo link do statów https://katalog.top-rank.pl/statystyki.html

zanim doszły nowe zapory zatwierdzałem 1 wpis na 20, teraz mniej więcej 1 na 2 czego też nie do końca rozumiem bo po co ktoś dodaje duplikat skoro na każdym kroku ma info, że nie zatwierdzę i będę kasował jak ktoś później opis wykorzysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności