Skocz do zawartości

Mocny Katalog Stron - zapraszam

zet76

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie stuknął unikalny wpis nr 300. Katalog jest cały czas mocno linkowany nie tylko strona główna, ale także poszczególne kategorie. Szczególnie polecam kategorie finanse i biznes https://katalog.top-rank.pl/biznes_i_ekonomia/k/22.html bo jest ona linkowana najmocniej.

Dziwi mnie , że w dalszym ciągu 90% wpisów to duplikaty pomimo wielu ostrzeżeń. Ja jednak jestem konsekwentny i zatwierdzam tylko te , które są nigdzie wcześniej nie publikowane. Raz na jakiś czas sprawdzam na wyrywki poprzednie wpisy i jak znajduje duplikat to od razu wywalam.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
w którym wystarczy kliknąć, samo się sprawdzi w G czy jest unikalny wpis. :)

i automatycznie poleci wszystko ........ Jedni niedawno zaufali automatom i niezbyt im to wyszło...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

na pewno automat sprawdzający unikalność opisów zaoszczędzi trochę czasu i pracy, ale nie sądzę, że będzie można na nim polegać na 100%

p.s. Mario, seokatalog to nie TU154...

• 1 miesiąc temu...

https://katalog.top-rank.pl/najnowsze.html

Dzisiaj zatwierdziłem wpis nr 500. Na ta chwilę odsetek odrzucanych wpisów to ok 50%.

Zapraszam tylko tych, którzy piszą unikalne wpisy, a innym naprawdę serdecznie dziękuję. Katalog jest moderowany kilka razy dziennie i naprawdę sprawdzam także na wyrywki stare wpisy i jak znajduje duplikata to wywalam.

• 1 miesiąc temu...

Pozwalam sobie odświeżyć temat bo katalog właśnie przekroczył 20 tys. BL. Jak na kilka miesięcy życia katalogu to chyba całkiem niezły wynik, zwłaszcza że nie stosuję swl ani blastów. Jest już 700 unikalnych wpisów z czego jestem bardzo zadowolony.

Zapraszam do dodawania i ponownie apeluję o nie wrzucanie duplikowanych ani słabej jakości mixowanych tekstów. Nie chce mi się nawet odpisywać ani powiadamiać o przyczynie odrzucenia jeśli tekst nie jest unikalny, a 95% odrzuceń to właśnie taka przyczyna. W regulaminie czytelnie jest taka informacja.

skoro są to znaczy, że akceptuje :), co najwyżej pozwalam sobie na zmianę tittle bo takie typu "Poker", "Zakłady bukmacherskie" itp to nic dla katalogu nie wnoszą. Nie akceptuję wtedy jeśli uznam, że stronka nie ma racji bytu i zniknie szybciej niż się pojawiła. Mam akurat sporo doświadczenia w tym temacie i sam jestem w top10 na poker.

• 1 miesiąc temu...

Katalog od piątku stał się płatny - 1,22 zł.

Sorry po prostu nie da się inaczej. Nie jestem w stanie sprawdzić setki stron dziennie z czego 90 to duplikaty.

Miałem czekać na update PR, ale chyba się nie doczekam bo jak nie było tak nie ma.

Od razu przypomnę, że nie odpisuję na kretyńskie maile w stylu "czemu usunięto wpis?".

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...

Wczoraj był updacik i katalog dostał PR5

Zachęcam do dodawania i przypominam , że akceptujemy tylko 100% unikalne teksty i nawet nie odpisuję tym co się burzą , że ich teksty z mieszarki zostały nie zaakceptowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności