Skocz do zawartości

Template do katalogów INDEXU

zet76

Rekomendowane odpowiedzi

Tworzeniem templatek zajmuje się sporo osób, do cięcia potrzeba kogoś ambitnego kto tego nie spieprzy. Na PIO bardzo malo osób zajmuje sie cięciem i robi to dobrze. Do IU nei znalazłem nikogo - to bycza robota za parę stówek.

edit: na forum nicecoder'ka ponoć support za parę drobnych dolcow robi Cięcie ale wtedy musisz dogadać się in english :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No tak wszyscy się rzucili w Polsce na Seokatalogi........ Zmieni się to zapewne jak firma z Mountain View też się na nie niebawem rzuci....

A ja też szukam kogoś kto przygotuje mi gotowego templata na Indexu.

aaaa Zgredzie, czy Twoje nowe katy są na najnowszym Deluxe ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

eeee sprawdziłem je ... szkoda zachodu. jedna wisi na prostak.pl - sporo sie namęczyłem zeby dostosowac samemu. freebie.pl wyszło dużo lepiej bo ciał koder - co prawda pierwszy raz w życiu to robił ale w sumei jestem zadowolony (zdarzyło mu się usunąć niektore skrypty JS ale przywrócilem).

Do niedawna miałem stałego kodera ale poszeł na swoje .

freebie i prostak jest na DELUXE 2.3, reszta na starych 5.4 :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A może ktoś z was ma gotowe skórki do sprzedania?

Potrzebuje mieć konkretną tematykę pasującą pod nazwę domeny. Kupiłem ciekawą i dość znaną domenę z odzysku - dałem długi czas poprzedniemu właścicielowi na ewentualne zorientowanie się , że ją stracił i skoro nie interesuje go ona, to postawię tam swój katalog.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności