Skocz do zawartości

Katalog Stron ZCG.pl - zadbane, ciekawe, gustowne!

jarcow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 7 miesięcy temu...

Jako że jestem nowym właścicielem katalogu, to na zachętę daję 10 kodów (Wpis zwykły). Mam nadzieję, że kody działają. Jest to mój pierwszy katalog więc całkiem możliwe, że coś z kodami pomieszałem ;)

Katalog nie zlicza znaków, tzn. zlicza ale dopiero jak kliknie się na button wyślij. Na bieżąco coś nie chce działać. Nie długo będę robił aktualizację do nowej wersji więc mam nadzieję, że ten problem zniknie. Jeżeli nie to będę męczył generała prywatnymi wiadomościami ;)

Opis minimum 400 znaków.

Powyżej 1000 znaków tylko 1 opis w treści. - Kiedyś były 3.

KODY:

S4P6SINQ

KDS9F2FY

E32D3QY1

IVZ1TNM8

SEULZPBQ

XI1RPZV3

QP2XG48R

H8HUA1WV

YKTPT71V

PRTI9UHY

Linki do rejestracji i przypomnienia hasła są bardzo słabo widoczne.

W następnym tygodniu się tym zajmę.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Mam pytanie :)

Mam 6 oczekujących wpisów, które nie są zgodne z regulaminem. Unikalność tych wpisów na dzień w którym je sprawdzałem przeraziła mnie. Były to wpisy powielone w Internecie > 30 razy. Wysłałem maile, że wpis jest niezgodny z regulaminem i nie zostanie zaakceptowany do momentu napisania unikalnego opisu.

Płatność została wykonana.

Czy stosownym będzie usunięcie wpisów po 1-2 tygodniach ? Oczywiście jak opis nie zostanie poprawiony.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Rozumiem, że skoro

nie są zgodne z regulaminem
, to jest tam wyraźnie napisane, że wywalane są duplikaty?

To co chodzi? Saluto - płaci się za ROZPATRZENIE, a nie dodanie.

Jeśli tracisz czas na pisanie do dodającego i prosisz go aby dopasował wpis do regulaminu - to już tylko Twoja dobra wola i liczy się na plus. Za to nikt Ci nie płaci.

Jarcow unikalności wyraźnie pilnował, więc trzymaj formę :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Tak napisane jest wyraźnie w regulaminie i podczas dodawania strony.

Mam jeszcze kolejne pytanie.

Czy macie jakieś maksimum przyjęcia wpisów premium ? Jest jedno okienko reklamowe więc moim zdaniem powinien być jakiś limit.

Co myślicie o sliderze w okienku reklamowym ? Warto go aktywować ? Mi się wydaje, że warto i chyba tak zrobię, ale chciałbym poznać inne opinie.

O7vVmZ7.gif

Cenę może i bym zwiększył, ale najpierw muszę katalog odpowiednio dopalić. Póki co chyba zrobię jakiś limit na wpisy premium.

Tylko jeszcze mnie ciekawi ile inni przyjmują wpisów premium.

O7vVmZ7.gif

Zapomniałem dodać, że od jakiegoś czasu dodaje do każdego wpisu unikalny komentarz o długości > 250 znaków. Komentarze oczywiście są pozytywne ;)

Zatem zapraszam do dodawania :)

Katalog jest płatny 1, 22 za wpis zwykły. Informacja dla osób, które myślą, że jest darmowy ;)

O7vVmZ7.gif

Katalog https://zcg.pl jest darmowy od dzisiaj do 27 grudnia.

Opis nie powielony masowo!

Do każdego wpisu dodaję unikalny komentarz o długości > 250 znaków.

Wystarczy wybrać typ wpisu na Święta.

Wesołych Świąt ;)

O7vVmZ7.gif

Święta, Święta i po świętach.

Katalog https://zcg.pl tym samym przestaje być darmowy. Jeszcze zostało mi parę wpisów do moderacji, ale do rano je rozpatrzę :)

Tak jak obiecałem do każdego wpisu dodałem unikalny komentarz.

Wpisy świąteczne zostaną trochę podlinkowane Scrapeboxem oraz linkami z profili.

Dzięki za wpisy, a trochę ich było.

Pozdrawiam.

Niedługo dodam obrazek na stronie głównej, który będzie informował o tym, że katalog jest płatny. Mam już pewien pomysł tylko nie wiem czy podołam z grafiką :)

O7vVmZ7.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności