Skocz do zawartości

Katalog Stron ZCG.pl - zadbane, ciekawe, gustowne!

jarcow

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To dobrze, że mam mniej roboty :)

Od dzisiaj można przyuważyć jedną zmianę w moim katalogu. Na stronie głównej stworzyłem ludzika w Adobe Illustratorze, a animacje w Photoshopie. Co o niej myślicie ? Zrobiłem ją tylko dlatego, żeby informować dodających, że wpis jest płatny.

Adres katalogu: https://zcg.pl/

Z tej okazji 5 darmowych kodów do wpisu zwykłego.

zcg1
zcg2
zcg3
zcg4
zcg5

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

a bym tam wpisał "Rozpatrzenie wpisu 1,.."

Nie zmieści mi się w dymku :)

A w tym dymku zmień "wpis za 1,23zł"

Poprawione oraz przy okazji w regulaminie poprawiłem ceny.

Dzięki.

Ps. Wpisy rozpatrzone oraz komentarze dodane.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Możesz to napisać DRUKOWANYMI DUŻYMI LITERAMI a i tak na część odrzuconych wpisów dostaniesz maile: "Dlaczego k... odrzuciłeś mój wpis ?:) Przecież zapłąciłem głąbie :)" :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mam nadzieję, że ludzie którzy dodają wpisy są na tyle inteligentni, że to wiedzą. Poza tym podczas dodawania strony jest 5 punktów, które dodający powinien przeczytać. Te punkty mówią jednoznacznie, że jeżeli wpis nie będzie spełniał kryteriów, to zostanie odrzucony.

Jeszcze druga sprawa to taka, że nawet pomimo tego iż wpis nie będzie zgodny z regulaminem, to wysyłam maila do takiej osoby i informują co trzeba poprawić. Wtedy czekam maksymalnie 1 tydzień na dostosowanie się do regulaminu.

Ps. Gdyby było więcej miejsca na dymku, to oczywiście zmieniłbym napis.

Pozdrawiam i wracam do pracy.

Edit:

"Dlaczego k... odrzuciłeś mój wpis ?wykrzyknik.gif Przecież zapłąciłem głąbie wykrzyknik.gif" biggrin.gif

Jeszcze takiego maila nigdy nie dostałem :)

O7vVmZ7.gif

Możesz to napisać DRUKOWANYMI DUŻYMI LITERAMI a i tak na część odrzuconych wpisów dostaniesz maile: "Dlaczego k... odrzuciłeś mój wpis ?:) Przecież zapłąciłem głąbie ;)" :P

Albo wiadomości typu:

Sam jesteś k...a spam :D

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności