Skocz do zawartości

Łącze neti

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

Siema :)

Mam aktualnie łącze od TP-SA, płacę ok 100zł za 1mb (:)) płacę 30 zł za dzierżawienie łącza, (nie mam telefonu domowego)

Zainteresowała mnie oferta neti, 8mb (wiem, nie gwarantowane) za 80zł bez telefonu, pytanie jak wygląda z jakością ich łącz(Moje miast Poznań) i ich awaryjnością.

sygnaturka.png

eeeeeee odradzam i biznesowo i prywatnie :)

skus sie na telefon a bedziesz miał net taniej.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ostatnio dzwoniły do mnie kobitki z Netii i Orange.

Z ciekawszych ofert:

Netia 4mb/49zł/24m

Orange 6mb/75zł/24m

Orange 6mb/80zł/12m

Dodatkowo dowiedziałem się, że utrzymanie linii w TP kosztuje teraz około 18zł.

Informacje niestety niesprawdzone.

Co do jakości Netii, jest identycznie jak z TP. Jeśli działa, to naprawdę stabilnie, a jeśli od początku coś się knoci... to niestety.

współczuję wszystkim co mają neośmiecia/netię, ile z tym problemów było, drogo, jeszcze awarie. Teraz za 150 zł mam pakiet TV+tel+internet (15mb) i raz na 3 lata zdarzyła się spora awaria.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

ja mam nerwo+ - nigdy nie mialem awarii :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

współczuję wszystkim co mają neośmiecia/netię, ile z tym problemów było, drogo, jeszcze awarie. Teraz za 150 zł mam pakiet TV+tel+internet (15mb) i raz na 3 lata zdarzyła się spora awaria.

Jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma :)

Tak poważnie to awaria neostrady zdarzyła mi się raz, a używam od kilku lat. Natomiast jakbym miał dostęp do jakiegoś UPC etc. to pewnie bym zrezygnował z neo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności