Skocz do zawartości

Konkurencja szkodzi?

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dostałem po paru latach korzystania z Adwords takiego maila (dodam ze ten e-mail nie jest nawet zarejestrowany w google przeze mnie, e-mail ktory faktycznie jest przypisany do konta adwords jest zupelnie inny)

Kasuje adres strony i powod poniewaz osob ktora moze dzialac na moja niekorzysc byc moze korzysta z tego forum, o czym sie juz raz przekonalem.

Szanowni Państwo!

Ostatnie ostrzeżenie

Dotarła do nas informacja, że pomimo wielokrotnego odrzucania powtarzali Państwo zgłaszanie reklam naruszających zasady "****".

Prosimy potraktować niniejsze powiadomienie jako ostatnie ostrzeżenie. W przypadku ponownego zgłoszenia tych reklam albo wyświetlania reklam naruszających nasze zasady nie będziemy w przyszłości wyświetlać żadnych Państwa reklam AdWords, a wszystkie należące do Państwa konta Google AdWords zostaną nieodwracalnie zawieszone.

Jakość naszego programu jest dla nas bardzo ważna. Tworzymy wysokiej jakości środowisko reklamowe, w którym użytkownicy mogą ufać reklamodawcom. W związku z tym prosimy o zaprzestanie zgłaszania reklam naruszających nasze wskazówki.

Aby utrzymać aktywność Państwa konta w przyszłości, należy usunąć niedozwolone treści z reklamy, treści witryny i/lub słów kluczowych: https://domena_pl

Ponadto prosimy o nieotwieranie nowych kont AdWords. W przeciwnym razie nowo otwarte konta będą zawieszane w chwili rejestracji, natomiast opłata za otwarcie konta nie będzie zwracana.

Więcej informacji na temat naszych wskazówek reklamowych można znaleźć na stronie https://adwords.google.com/support/aw/bin/s...e=guidelines.cs

Z poważaniem,

Paulina

Zespół Google AdWords

Google Ireland Ltd.

Gordon House

Barrow Street

Dublin 4

Ireland

Registered in Dublin, Ireland

Registration Number: 368047

I teraz pytanie czy jest mozliwe ze ktos niezyczliwy zalozyl sobie konto i robi takie akcje, dodal sobie moj e-mail i chce w ten sposob zaszkodzic?

Czy google nie ma informacji kto jest wlascicielem domeny? Na koncie ktorego uzywam do reklam mam zweryfikowana przez kod meta wlasnoc tejze reklamowanej domeny.

Owszem w ciagu ponad roku mialem 3 odrzucenia reklam, ale tylko 1 raz ponowilem probe poniewaz reklama nie naruszala zasad. Dodam ze reklam ogołem mam kilkaset dla tej jednej domeny.

Miesiecznie to wydatek ok 10k a tu taki mail. ;)

Nie wiem czy ten bot o polskim imieniu odpisze i wyjasni, ale mam taka nadzieje. w Przeciwnym wypadku bedzie to bardzo zle swiadczyc o tej firmie.

I teraz pytanie czy jest mozliwe ze ktos niezyczliwy zalozyl sobie konto i robi takie akcje, dodal sobie moj e-mail i chce w ten sposob zaszkodzic?

Warto zapamiętać, że z Google aktualnie wszystko jest możliwe. I niesłuszne bany i takie akcje - zawsze można poszukać alternatywy no chyba że ... racja zapomniałem że taka praktycznie nie istnieje...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Pisz do supportu. To wiadomosci leca z automatu, oparte na durnych filtrach ktore sa coraz bardziej upierdliwe.

Istnieje tez mozliwosc, ze ktos zalozyl konto z Twoja domena i kradnie Ci traffic albo probuje ud***c domene. Tak czy siak napisal bym z tym do supportu.

No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności