Skocz do zawartości

Co to za strona ?

Arkadio

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie jest proste: Co to za serwis pod tym adresem "https://www.myblueday.com/Nebulus/Services/search.asp?q=tapety&start=90&sa=N" ? Pytam się ponieważ w jakiś sposób znalazła się tam strona do której kiedyś pisałem kod a serwis jest w jakimś czeskim albo podobnym języku i nie wiem o co im biega w tym serwisie :? Są na tym forum tłumacze ;) a może ktoś po prostu wie co to za serwis?

michal napisał(a):
Poprostu jakis serwis ktory probuje Ci cos zainstalowac na komputerze.  ;)

Hmm niezabardzo wiem co masz na myśli przez to :? mógłbyś coś więcej napisać na ten temat ? Nie jestem znawcą tego języka ale coś mi tu śmierdzi :x

Nawet nie czytalem tej strony, bo jak ja zaladowalem to wyskoczyl mi komunikat ze jakis program chce sie zainstalowac i mozna go otworzyc przy uzyciu wine, wiec wiem ze jest to cos pod windows(ktorego na szczescie nie mam). Prawdopodobnie jakis adware, albo spyware, a moze poprostu chca porwac Twoja przegladarke. Od razu zamknalem strone.

wlasnie otworzylem to w lynx i tak:

dostajesz cookie typu ASPSESSIONI=EJIOCOLBHCJKL

jest cos napisane, chyba po czesku, ale nie rozumiem tego,

wyniki wyszukiwania, chyba o to Ci chodzilo, gdzie jest Twoja strona sa w iframe o nazwie bluwatch, wiec sa prawdopodobnie brane z dmoz, albo z jakiegos innego miejsca.

Lynx nie przyjmuje zadnych programow ktore sie instaluja, wiec nawet mnie nie ostrzegl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności