Skocz do zawartości

Google coraz bardziej promuje gmail

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Może zadam takie głupie pytanie, ale czy tylko ja nie mogę sotować swojej poczyt na gmailu, np, po adresie, temacie, dacie? Chodzi mi o panel obłsugi przez www.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

No nie ma opcji sortowania. Ale w sumie to niepotrzebne, wyszukiwanie dużo wygodniejsze.

A swoją drogą - ja swojego konta w Gmail używam na trzymanie dumpów z bazy danych :). Mam za free backup bazy dzień po dniu :)

Uczysz się języka angielskiego? Masz kłopoty z nauką słówek? Sprawdź nową stronę dzięki której nauka angielskiego przestanie sprawiać Ci problemy. Ucz się angielskiego słownictwa, wymowy i gramatyki.

AJAX - forever :D GMAIL właśnie tym zdobywa rynek - innowacją techniczną.

z drugiej strony the bat jest wygodnieszy niż webmail.

Google Sugggest też korzysta z AJAX

p.s. Według mnie 1TB to

* chwyt reklamowy - nerealne to zrealizowania i co więcej nikomu niepotrzebne.

ja wykorzystalem juz 500 mega gmaila - po prostu traktuje go jak wirtualny dysk. Troche dlugo sie na serwer wgrywa wieksze pliki, za to potem sa juz gotowe do szybkiego wyslania.

Poza tym uzywam gmaila do wysylania newsletterow - polecam, chociaz mozna wyslac tylko do 100 adresatow na raz i okolo 600 adresatow w ciagu doby. Za to w polaczeniu z opcja zmiany "reply-to" daje bardzo dobre rezultaty i chyba wiekszosc serwerow przepuszcza gmailowy spam przez filtry antyspamowe (chociaz oczywiscie ja spamu nie wysylam ;-) )

AJAX - forever :)  GMAIL właśnie tym zdobywa rynek - innowacją  techniczną.

z drugiej strony the bat jest wygodnieszy niż webmail.

co do pierwszego - zgoda. z drugim bym polemizował. od 5 lat uzywam thebat i zdradzilem go dopiero po pierwszej randce z gmailem. gmail ma m.in. genialna rzecz: aliasy tj. mozesz poczte obslugiwac z gmaila ale odbiorcom identyfikowac sie jako ja@mojadomena.pl. pod wzgledem szybkosci dzialania, efektywnosci gmail rzadzi.

https://jeremy.zawodny.com/blog/archives/004689.html - i to mowi goscio ktory pracuje u bezposredniej konkurencji...

Nie wiem co jest grane, ale od wczoraj nie moge się zalogować do gmaila, ma ktoś jeszcze znim problemy? U mnie to tak wpisuję dane, daje zaloguj i wyskakuje napis Ładowanie i na tym sie zatrzymuje :/

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności