Skocz do zawartości

kupon adwords za free

bERIx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Jak ktoś jest zainteresowany zakupem kuponu, mogę podesłać jeden na próbę. Działają, także liczę później na zakup kolejnego za $. Oczywiście liczył bym na opinię, czy kupon działał i czy w pełni został wykorzystany.

Przepraszam, że tak się zareklamowałem ale to chyba nic złego. Bo oferuję darmowy kupon w zamian za opinię.

No nieźle się zareklamowałeś. Czy czytałeś regulamin kuponów? Czy to z google dla agencji, czy innego źródła to kupony są śledzone. Łamanie zasad kuponów przez Twoich Klientów skończy się również źle dla Ciebie.

Cześć, mam zamiar przeprowadzić pierwszą kampanie adwords do mojej strony portfolio. Jakieś dobre rady, porady czego nie robić i co powinienem na początku zrobić ? Koszty to 100 zł z kuponem na 200 zł (nie wiem czy to oznacza stała cenę 300 zł). Czekam na odpowiedzio

Post do usunięcia jednak w innym dziale to jest już poruszone nie zauważyłem. sorki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności