Skocz do zawartości

Transfer domeny - gdzie najlpiej

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem domenę i chcę ją jak najszybciej przetransferować. Najlepiej bez wysyłania poleconych itp, przy cesji.

Ktos mowił o dropedpl ale jak zobaczyłem ich strone to mnie odstrasza...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Już się gubię, więc mam prośbę niech ktoś mi to opisze, jak przebiega cesja domeny i transfer do innego operatora.

Wg. mn ie jest tak:

1. Najpierw wniosek w NAsk o zmiane danych właściciela domeny?

Dopiero jak dane są zmienione

2. Transfer domeny do Innego operatora

Czy da się to załatwić szybciej?

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Jeśli mówimy o dropped to możesz też wystawić aukcję prywatną za symboliczne 10zł ustawić np. na 1 dzień i zaprosić do niej kupującego. Po zakończeniu i wpłacie kwoty przez kupującego, domena automatycznie przejdzie na niego - zero formalności. Zapłacisz za to 25gr. Nie patrz na wygląd dropped, jeśli chodzi o "kontaktowość" i podejście do klienta to dla mnie zdecydowanie nr.1 na rynku.

Może powiedz u jakiego rejestratora jest domena, to łatwiej będzie nam Ci pomóc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności