Skocz do zawartości

Fajny i zadbany Katalog Stron Internetowych

zet76

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog mi już kilka miesięcy i aktualnie PR3.

Zapraszam do dodawania własnych stron.

Akceptuję głównie unikalne opisy. Staram się promować ciekawe strony.

Katalog Stron

UWAGA! Opisy duplikowane i powielane z innych katalogów nie będą przyjmowane.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Fajnie pieknie, ale wymagalnosc co do dlugosci opisu to jakas paranoja. Mam wypracowanie napisac nt zwyklego katalog stron? :ph34r:

edit. masakra jakas! 393 znaki wydusilem z siebie opisujac dodawany katalog stron. I co? I ciągle piekny komunikat ze opis za krótki. Poza tym za cholere nie wiadomo ile znakow ma byc, gdyz regulamin nie dziala. Zastanow sie czy pole opis musi byc wymagane, gdyz mnie absolutnie zniechecilo dodawanie wpisu do Twojego katalogu.

edit: 597 znakow, wpis w koncu przyjety. Dramat.

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

• 1 miesiąc temu...

Właśnie wprowadziliśmy płatności 1,22 za wpis. Darmowe wpisy są tylko z linkiem zwrotnym. Wywaliliśmy statystyki z strony głównej i można je teraz oglądać tutaj https://www.szookamy.pl/statystyki/

Przypominam cały czas o dodawaniu tylko unikalnych opisów ;)

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

żądając linka zwrotnego łamiesz wytyczne google ;) - jest to wtedy wymiana linków.

pod operą mi ta strona wygląda co najmniej jak ser szwajcarski

4. Wpisy, które zostaną w późniejszym terminie powielone na innej stronie lub katalogu również będą usuwane z katalogu.

prawo nei działa wstecz - nie możesz usunąć wpisu bo ktoś inny go użył (co zdarza mi się namolnie w przypadku fraz finansowych) - z reguly po 2-3 miesiącach wpis przestaje być uniklany.

Poza tym w przypadku wykonywania usługi jaką jest rozpatrzenie wpisu MUSISZ / JESTEŚ ZOBOWIĄZANY do podania przyczyny odrzucenia wpisu.

powodzonka

edit;

a teraz chce zobaczyc jak usuwasz taki wpis : klik

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 tygodnie później...

Nie polecam, nie wpisują stron na poddomenach, darmowych domenach, darmowych hostingach itp., a to wszystko zgodnie z ich pogiętym regulaminem, gdzie małymi literkami umieścili te dziwaczne zapisy, nie wiem czy jest jeszcze w Polsce taki dziwaczny katalog ;) Bo taki słaby katalog jak katalog Google dodaje strony z poddomenami, darmowe domeny, i na darmowych hostingach. Katalog szookamy chyba chce prześcignąć katalog google :-) I tylko nabijają ludzi na płatne sms których nie zwracają.

Nie polecam, nie wpisują stron na poddomenach, darmowych domenach, darmowych hostingach itp., a to wszystko zgodnie z ich pogiętym regulaminem,

tez mam taki regulamin i nie uważam że jest pogięty ;) musisz się schylic żeby go chociaż przeczytać

polecam oblukac katalog pod operą buhehehehe

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

polecam oblukac katalog pod operą buhehehehe

powiedz tylko czemu się powtarzasz ? Już o tym pisałeś. Komu się chce instalować Operę, żeby coś tam zobaczyć. Szkoda na to czasu.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności