Skocz do zawartości

Fajny i zadbany Katalog Stron Internetowych

zet76

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że nie trzeba aż tak się kompromitować

kompromituje się ktoś tworząc serwis 'byznesowy' na darmowym hostingu i darmowej domenie

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Myślę że nie trzeba aż tak się kompromitować

kompromituje się ktoś tworząc serwis 'byznesowy' na darmowym hostingu i darmowej domenie

M

Powiedział co wiedział nie rozważając wszystkich aspektów, tylko tak aby kogoś obrazić, ale skoro nie umie inaczej to niech obraża, ja nie będę zdradzał ci dlaczego tak zrobiłem, co przyniosło mi większy pożytek niż uważana przez ciebie domena płatna za wyznacznik sukcesu :) , choć jak zapewne orientujesz się o jaki serwis chodzi to pewnie i ciebie ubodłem moim komentarzem o polityce mądrej inaczej katalogu szookamy.pl. Na szczęście google ma inna politykę niż w katalog szookamy.pl i nie dyskryminuje stron opartych o darmowe domeny i hostingi a więc odmienną niż ten katalog. A tak naprawdę kto czyta regulamin katalogów do których dodaje czasem po parę stron dziennie? Ciekaw jestem czy jest choć taki jeden. A więc stosowanie polityki odmiennej jaka funkcjonuje w internecie jest w pewnym stopniu naciąganiem kasy za sms. Wiadomo taki boos katalogu ma zawsze wytłumaczenie nie przeczytałeś więc trudno straciłeś, po prostu dziecinada i nieuczciwość.

Pozdrawiam wszystkich a w szczególności bosów takich katalogów

@bob_rob: dzięki - czuję się doceniony :) dzieckiem nie jestem, odrzucam zgodnie z reg'iem - proste jak 3x3=10 ;)

Czytam regulaminy katalogów płatnych.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@bob_rob: dzięki - czuję się doceniony :) dzieckiem nie jestem, odrzucam zgodnie z reg'iem - proste jak 3x3=10 ;)

Czytam regulaminy katalogów płatnych.

Miło że kogoś uszczęśliwiłem w tak błahy sposób, gratuluje dużej ilości czasu lub szybkości czytania ze zrozumieniem. Jak to mówią kruk krukowi oka nie wykole więc nie dziwi mnie nic z waszych wypowiedzi, są typowo bardzo subiektywne.

Pozdrowienia dla katalogowych bosów i życzę wam samych sukcesów, przez swój post chciałem ostrzec takich naiwniaków jak ja przed takimi mało uczciwymi regulaminami, ja straciłem na sms ale kogo z was to obchodzi może inni jak przeczytają to się zastanowią nad wysłaniem pieniążków na wasze konto i na konto operatora gsm.

A tak naprawdę kto czyta regulamin katalogów

jasne, kto w ogóle czyta jakiekolwiek regulaminy, czy umowy przed podpisaniem....

Potraktuj to jako drobną nauczkę, dzięki której może w przyszłości nie stracisz większych pieniędzy - jeśli tylko będziesz chciał się czegoś nauczyć.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A tak naprawdę kto czyta regulamin katalogów

jasne, kto w ogóle czyta jakiekolwiek regulaminy, czy umowy przed podpisaniem....

Odwracanie kota ogonem, co innego są poważne umowy a co innego regulaminy mało znaczących katalogów, to dziecko powinno wiedzieć o takich podstawowych różnicach.

Potraktuj to jako drobną nauczkę, dzięki której może w przyszłości nie stracisz większych pieniędzy - jeśli tylko będziesz chciał się czegoś nauczyć.

M

Dobrze mistrzu, dzięki za radę, za tego mojego sms niech sobie właściciel kupi lizaka, i to nie wiem czy wystarczy, za tak małą kasę tak sobie zjechać opinie, bez sensu polityka, życzę powodzenia w waszym biznesie.

• 2 miesiące temu...

Pozwalam sobie odświeżyć temat.

Otóż od czasu wprowadzenia płatności 1,22 zł ilość zatwierdzanych wpisów w katalogu praktycznie nie spadła i na dzień dzisiejszy wynosi już ponad 3 tys. Zapraszam do dodawania stron oczywiście tylko z unikalnym lub porządnie pomieszanym opisem.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

• 1 miesiąc temu...

Promocji w katalogach cd. Paczka kodów za free.

pio00000

pio00001

pio00002

pio00003

pio00004

pio00005

pio00006

pio00007

pio00008

pio00009

pio00010

pio00011

pio00012

pio00013

pio00014

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności