Skocz do zawartości

Nie wyświetlają się wszystkie strony

eryk23

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę nietypowy problem, otwieram sobie kilka SEOkatalogów żeby umieścić wpisy i do kilku z nich nie mogę się dostać (Nie udało się nawiązać połączenia) na innych komputerach (IP) wszystko ładnie śmiga.

Drugi przypadek mam hosting w cal.pl na którym mam kilka stron i również one u mnie się nie wyświetlają nawet nie mogę wejść przez FTP na innych komputerach wszystko działa bez problemu.

Żadnych zmian nie przeprowadzałem w konfiguracji swojego komputera ( zapory, antywirusy itp.)

Domyślam się że chodzi o IP bo mam stałe ale co dokładnie?

Sprawdź jak jest na innych DNS-ach, przez Proxy lub Opera turbo.

Być może to jakiś BAN lub problem z łączem operatora (twojego, lub firmy hostingowej), trzeba samemu do tego dojść, eliminując po kolei możliwości. Zawsze też możesz uruchomić np. Ubuntu z Live CD i upewnić się czy to nie wina systemu.

Tak czy inaczej polecam zmianę firmy hostingowej, znam ją od najgorszej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności