Skocz do zawartości

linkowanie zaplecza - Model Koła

wilq man

Rekomendowane odpowiedzi

Jezuuu ludzie co wy tworzycie za schematy ???? poprostu zdobywajcie linki do swoich witrny skąd się tylko da, im wiecej BL tym lepiej

Po części się zgodzę. Ponieważ tworzenie takich zagmatwanych schematów, to moim skromnym zdaniem przesada.

Za to zastosowanie prostego schematu polecam. Porządkuje on zaplecze i podnosi jego moc.

linkowaniezaplecza.png

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@jarcow fajna koncepcja i chyba sam ją przyjmę. Miałem trochę podobne schematy do Twojego, tyle że z 3 linkami wychodzącymi, a sam schemat przypominał bardziej prostokąt i był bardziej pokręcony (o ja głupi, rozwiązanie było takie proste). Będę musiał to przy kolejnym projekcie zastosować.

Xann, nie ilość a jakość ! Z 325 BL przebiłem się przez strony z przeszło 7000 BL, więc to samo mówi za siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności