Skocz do zawartości

Na jakim aspekcie się skupić tworząc strony pod SWL-e?

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Które z tych czynników dla was są najistotniejsze?

1.Page Rank

2.Indeksacja

3.Unikalna treść

4.Ilość linków wychodzących

5.Ilość Back Link

6.Wygląd strony tj. grafika

7.Optymalizacja title, modrewire, linkowanie wewnętrzne

Ponieważ czytałem jak wielu narzeka na SEO-matika że strony są słabej jakości więc postanowiłem się was spytać jakie powinne być strony tworzone pod SWL-e żeby wiadome było czym mają się cechować idealne strony pod SWL-e.

wielu narzeka na SEO-matika że strony są słabej jakości

...graficznej. Ale najpierw musisz odpowiedziec sobie na pytanie czy szukasz systemu reklamowego czy jednak pozycjonujacego - jesli tego drugiego to akurat ten system daje najwieksza efektywosc w stosunku do kosztu co stwierdzam po 3 miesiecznych testach (wczesniej tylko tworzylem zaplecza) - a sklonily mnie wypowiedzi zwyciezcy konkursu na pozycjonowanie ktory uzyl tego systemu w konkursie i go wygral.

Wiele parametrow to czasami kwestia robienia tylko zwyczajnego pijaru. Ale z tego co wymieniles to bym stawial na grafike - bo ta rzuca sie zawsze w oczy i wiele osob po tym ocenia wartosc strony - jak dorzucisz PR to bedzie juz bardzo dobrze. Inne parametry backlinki, link out, indeksacja to ostatnio staje sie rzecza niezbedna i albo nie dodasz do kazdego systemu albo dodasz a system zadba o te parametry sam.

Pozdrawiam

Adam C.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności