Skocz do zawartości

Brak efektów, umowa z firmą.

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

jak złozyles wypowiedzenie to nie oczekuj cudów, motywacja do pracy napewno bedzie mniejsza jak z klientem który chce wspolpracowac. Jesli podpisales umowe na ryczałt bez jakichkolwiek wytycznych czy gwarancji pretensje mozesz miec tylko do siebie.

hee cofać wypowiedzenie? :P

to jest coś na zasadzie, że kładziesz papiery pracodawcy, a po tygodniu przychodzisz i mówisz żeby oddał bo do nowej roboty Cie jednak nie przyjęli ;)

zły przykład z ta pracą bo ja tak zrobiłem 2x w życiu i przyjęli z powrotem :P na to samo stanowisko z ta sama pensją ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wypowiedziałem umowę. 2 miesięczny okres wypowiedzenia oznacza, że strona będzie jeszcze pozycjonowana przez 2 mies. Jeżeli w tym czasie osiągnie zapowiadany Top 10 to wypowiedzenie wycofam.

Ladnie postepujesz ;). Nie wiem jaka masz dokladnie umowe z ta firma. Beda oni raczej powoli zdejnowac linki z twojej strony(a nie pozycjonowac dalej) aby strona nagle nie stracila duzej ilosci BL. I wtedy ci podziekuja :P

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności