Skocz do zawartości

Dopalanie stron zapleczowych

raker

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy, a czym sprawdzacie czy google zaindeksowało Wasze wpisy. Ja na dziś po prostu wpisuję w wyszukiwarce pozycjonowaną stronę i obserwuje. Tylko jak dodaje dużo, dużo to zaczynam się gubić. Co kiedy dodałem.

Proszę też o jednoznaczną informację czy dopalam rotacyjnymi wpisy na długo czy na krótko, a może na stałe ?

• 2 tygodnie później...
Ja dopalam dopóki się nie zaindeksują...

Do sprawdzania polecam SeoQuake, szybko i sprawnie można 'przelecieć' wpisy.

SeoQuake - sprawdzasz google links czy np. linkdomain ?

Chodzi mi o to że cześć linków jest widoczna w google jak wpiszę po prostu adres pozycjonowanej strony, a tylko cześć linków jest u mnie widoczna jak wpiszę link:xxx.pl

Więc do jakiego czasu czekacie do momentu kiedy komenda link:xxx.pl wypluje nam linka zwrotnego czy wystarczy jak wpiszę adres strony lub posłużę się w SeoQuake "funkcją" LinkDomain ?

Dzięki za odp.

może jedynie pomóc, za linkowanie z SWL np e-weblink.com nigdy nie dostaniesz bana

Hmm, czyżby jakieś układy z google ?, że specjalnie traktują e-weblinka ? ;).

Osobiście uważam, że do pozycjonowania lepszy jest statlink, ale nawet w jego przypadku nie ośmieliłbym się na takie stwierdzenie :jezyk1:.

Ryzyko jest zawsze, tutaj google rozdaje karty :). A my musimy się tylko podporządkowac.

Ja dopalam dopóki się nie zaindeksują...

Do sprawdzania polecam SeoQuake, szybko i sprawnie można 'przelecieć' wpisy.

SeoQuake - sprawdzasz google links czy np. linkdomain ?

Chodzi mi o to że cześć linków jest widoczna w google jak wpiszę po prostu adres pozycjonowanej strony, a tylko cześć linków jest u mnie widoczna jak wpiszę link:xxx.pl

Więc do jakiego czasu czekacie do momentu kiedy komenda link:xxx.pl wypluje nam linka zwrotnego czy wystarczy jak wpiszę adres strony lub posłużę się w SeoQuake "funkcją" LinkDomain ?

Dzięki za odp.

Mogę prosić o odpowiedź.

Poza tym przetestowałem to co jest tematem tego posta. tzn. dopaliłem na maksa strony zapleczowe i ... pokazały się one w top10 na tą samą frazę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności