Skocz do zawartości

Wyciaganie podstron z Supplemental Index

Boyakki

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie lepsza komenda jest taka:

site:www.domena.pl ***view

Ślicznie pokazuje strony w SI

Co do pingowania i SI - kolega napisał że zmienił treści więc upieram się że w takim przypadku pingowanie może pomóc w wyciągnięciu z SI - pod warunkiem że treści są na tyle dobre, tytuły unikalne, poprawne linkowanie wew. Inną sprawą jest to że też wiele będzie zależało od samej domeny tak więc można tylko gdybać ale .... - nie spróbuje to się nie dowie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Mam sobie stronkę jakiejś firmy. Ma z 8 podstron, z niewielką ilością tekstu, ale unikalnego. Podlinkowałem główną z kilku porządnych ale nie jakoś strasznie mocnych stronek, cały "serwis" ładnie się zaindeksował, ale pozycji właściwie niema pod żadną frazę. Sprawdzam SI ("site:www.domena.pl/*) i okazuje się że tylko główna wyskakuje...

Czyli wystarczył brak podlinkowania podstron do wrzucenia praktycznie wszystkiego do SI? Przecież linkowanie tylko do głównej to dla takich serwisów całkowicie naturalny sposób zbierania linków...

I teraz żeby wyjść z SI trzeba będzie czekać z pół roku?

Inna sprawa - wyjątkowo słabo linkowana stronka (3 słabe linki) z dużą ilością ilością unikalnej treści z ok. 20 podstronami, ale stojąca na darmowym serwie, który pewnie jest obciążaony spamem... w całości się indeksuje w jakieś 4 miesiące i również w całości znajduje się w SI...

Chciałem po prostu stworzyć stronkę, podlinkować minimalnie, zostawić na pół roku żeby nabrała mocy i zacząć ją wykorzystywać... a tu klops!

Co ja robię źle?

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Skąd wzięliście tą komendę? :)

site:strona.pl -site:strona.pl/*

może to ktoś omówić, to jest minus czy myślnik? Gwiazdka oznacza "wszystko"?

Na stronie https://www.ittechnology.us/wyniki-uzupelniajace-google/ facet pisze o komendzie:

site:www.jakas-strona.pl - inurl:www

ale to dziwne, bo ona wyszukuje słowa w adresie przecież..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności