Skocz do zawartości

Gość nie je ani nie pije

LuckySpamer

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie nie było, gośc nie je pozywienia ani nie przyjmuje jakichkolwiek napojów (takze sie nie wyrpóźnia) od 8 roku zycia, naukowcy wzieli go pod lupę, poki co wytrzyamał ponad 10 dni:

https://www.fakt.pl/Od-70-lat-nic-nie-je-i-...ly,70662,1.html

Komentarze mile widziane

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jedno jest pewne - gdy zostanie to potwierdzone możemy dotychczasową wiedzę o człowieku i medycynę wyrzucić do kosza :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zwykle jestem otwarty na takie sprawy ale to jest oczywiste oszustwo, organizm potrzebuje pewnych składników które nie biorą się z powietrza. Umrzesz jak nie będziesz miał odpowiedniej ilości cukru we krwi, mózg przestanie funkcjonować bez glukozy nie mówiąc już o pozostałych składnikach które potrzebuje Twoje ciało.

Równie dobra ściema co lewitujący mnisi buddyjscy.

...

Ten sam dziadek, był badany parę lat temu.

Przerwano testy, ponieważ zaledwie po dwóch dniach obserwacji, stracił parę kilogramów.

Jeżeli chociażby po 3 dniach bez wody i jedzenia, będzie w stanie prowadzić normalny i aktywny tryb życia, to wtedy będzie to już dla mnie niemały wyczyn.

Niezdrowy i lekkomyślny, ale jednak...jakieś tam osiągnięcie. :P

Fakt trzeba traktować jako kolejny portal z dowcipami, ja mam fakt w zakładkach w folderze fun i zaglądam raz na jakis czas zdrowo się pośmiać z artykułów tego typu: https://www.fakt.pl/Znany-polityk-zmienil-o...ly,70818,1.html :)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Ja rozumiem, że wszyscy już wiedzą lepiej czego człowiek potrzebuje a czego nie ale może poczekajmy na wyniki badań naukowców. Cudem jest tutaj to, że naukowcy zachcieli łaskawie zbadać tego człowieka a nie od razu włożyli go do szuflady z napisem "oszołom" i o sprawie zapomnieli, jak miałoby miejsce w naszym pięknym kraju.

Zwykle jestem otwarty na takie sprawy ale to jest oczywiste oszustwo, organizm potrzebuje pewnych składników które nie biorą się z powietrza

Może ma podłączoną kroplówkę? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności