Skocz do zawartości

Nowy CMS strony - reakcja Google

protus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Prowadzę pewną stronę o tematyce XXX - darmowe filmy erotyczne, od jakiegoś czasu mam ją w TOP5 na większość popularnych fraz związanych z tą tematyką (nie mówię o "sex" :)). Jednak silnik na którym stoi obecnie kompletnie nie spełnia moich wymagań, pisałem do kilku programistów w sprawie jego modyfikacji ale albo otrzymałem odpowiedź typou "brak czasu", "za dużo zleceń mam teraz na głowie" albo ceny zupełnie z kosmosu. Znalazłem skrypt, który idealnie spełnia moje wymagania ale nie wiem czy taka przesiadka nie zaszkodziłaby bardzo dotychczasowym pozycjom mojej strony w Google. Strona jest dość dobrze linkowana, podstron nigdy nie linkowałem więc nie byłoby problemu, że GoogleBot na jakiejś stronie odnajdzie BL do którejś z podstron a przy próbie przejście dostanie 404. Gorzej z tym, że wszystkie filmy, które mam obecnie zostałyby usunięte i nowe pojawiłyby się pod innymi URL'ami. Co proponujecie? Warto ryzykować? Zmiana skryptu + grafiki + ciągłe linkowanie i będzie dobrze? :)

Z praktyki Jak zmieniałem zawartość to mi poleciały indeksy i BL , ale mocno Pinguję i to trochę zmienia wpisy. bo są zaindeksowane stare. Naprawdę pinguj na rózne sposoby

https://www.omniping.pl/

Da się to zrobić bez większych strat dla Ciebie. Pytanie jest tylko takie, ile trzeba ręcznie wklepać przekierowań, jeśli około 100 to OK, ale jeśli kilka tysięcy (tak pewnie będzie w przypadku filmików erotycznych) to może być problem...

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zmień skrypt a ze starych URL zrób przekierowania 301.

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

• 2 tygodnie później...
Wiesz ogólnie żaden dobry programista nie będzie pracować za 10 pln/h

Gdzie ja napisałem, że oferowałem komuś 10zł/h?

Może nie mają czasu po usłyszeniu tego co oferujesz...

Forumowy jasnowidz się znalazł... Skąd możesz wiedzieć, że cokolwiek oferowałem? Zapytanie polegało na moich oczekiwaniach odnośnie modyfikacji oraz na pytaniu o koszta...

...a w sumie po co ja tłumaczę...

Wszystko zależy od tego, jaki masz ruch z samych podstron. Bo jeśli wejścia inkasujesz w 90% czy więcej ze strony głównej, to nie widzę sensu robienia przekierowania. Inna sprawa, że ktoś kto jest obeznany, zrobi to w chwilę dla wszystkich podstron z filmami. Nic nie trzeba wklepywać ręcznie..czyli nie jest tak, jak ktoś pisał wcześniej :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności