Skocz do zawartości

Zaplecze przeskoczyło Stronę w TOP 3

marcin_ek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie sugeruję ale jeśli jeszcze się ktoś nie nauczył po przykładzie szooka jak można wykorzystać publiczny SWL do słania spam raportu to już nic nie poradzę - wystarczy jeden życzliwy i .... co dodatkowo nie zmienia że dla Google i innej wyszukiwarki na dzień dzisiejszy nie stanowi żadnego problemu wyciąć cały system który reklamujesz w stopce

Nikt z nas nie zna dnia i godziny kiedy któryś z tych lub innych scenariuszy wejdzie w życie - polemika jest bez celowa na ten temat i tylko czas może pokazać kto miał racje

@AdamAGP# - raczej rzadko ale jak się postarasz to coś Ci się uda znaleźć :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Dziś sytuacja bez zmian na niektóre frazy.

Ja wyciągnąłem takie wnioski :

Stronę docelową lekko SWL rotacyjnie by ją dopalić myślę pozostawic dopalanie na dłuzszy czas (może macie uwagi ile linków i czasu dopalać)

Zaplecze narastająco rotacyjnie dopalać i trochę statyczne SWL

Pingować i dopalać SWL rotacyjnymi na 10-30 dni wpisy do katalogów

Chyba dobrze myśle

No i efekt po kilku dniach jest taki ze pozycjonowana strona w końcu przeskoczyła wszyskie na frazy zaplecze.

Zaplecze nie jest dopalane obecnie, wpisy i katalogi nie pinguje . Zacznę wzmacniać zaplecze liniowo i jednocześnie obniżać dopalanie pozycjonowanej

Do Pozycjonowania trzeba cierpliwości. Na efekty trzeba czekać .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności