Skocz do zawartości

Apel - przykładajcie sie troche do kategorii ;)

wronek

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie konkretnie chodzi o kategorię flora i fauna, która jest w wielu katalogach. Ale pewnie problem dotyczy wielu innych kategorii.

Jak wiecie flora i fauna to rośliny i zwierzęta, niestety nagminnie w katalogach w tej kategorii są podkategorie dotyczące jedynie zwierząt.

Może ktoś ma podobne doświadczenia...

No ale jednak jakieś podstawy powinny być, ja nie mam wymagań typu 'reaktory jądrowe'. Chce tylko, żeby w kategorii Rośliny i zwięrzęta, była też kategoria Rośliny, a nie tylko hodowla kotów, psów, gryzoni, kur i szynszyli.

Katalogi są moderowane w różnym stopniu, nie mam czasu codziennie wchodzic na kilka i sprawdzac czy podkategoria wreszcie została dodana.

• 2 tygodnie później...

Też założyłem kiedyś podobny temat odnośnie braku potrzebnych podkategorii (mi też brakuje roślin i ogrodu). Ten brak roślin w katekorji flora i fauna lub rośliny i zwierzęta dotyczy głównie seokatalogów w których wiele osób stosuje podział zainstalowany wraz ze skryptem :)

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności