Skocz do zawartości

Google Sitemap Generator

proveve

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Bardzo proszę o pomoc...pobrałem sobie z google Generator mapy, ale kompletnie nie wiem jak go zainstalować :)(.

Tzn. wiem jak zgłosić gotową mapę ale nie wiem co zrobić z pobranym plikiem ( po rozpakowaniu jest to jakiś program i nie wiem czy mam go instalować na kompie, czy wgrać na serwer )

Czy ktoś byłby tak uprzejmy i "łopatologicznie" przeprowadził mnie przez ten proces?...z góry dziękuję i pozdrawiam...

Niestety, mój zakres wiedzy w tym temacie jest bardzo niewielki, dlatego wolę unikać eksperymentowania :)), zaraz pewnie pojawią się opinie że coś innego jest lepsze, a to gorsze... a ja będę miał dylematy w stylu rosyjskiej ruletki...co wybrać? :), dlatego chciałbym pozostać przy Google Sitemap Generator :), jednak chyba uruchomienie tego nie jest takie proste, jak mi się zdawało...:(

Właśnie o tym mówiłem... każdy korzysta z rozwiązań które wybrał...bez urazy, ale nie szukam opinii dotyczącej takiego czy innego generatora, ale chciałbym uzyskać pomoc przy uruchomieniu właśnie tego konkretnego który wybrałem...czy nikt tu naprawdę nie może mi pomóc? :)(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności